Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yerel Haberler
  4. »
  5. Ağaç Ürünlerinde Kaliteli Malzeme

Ağaç Ürünlerinde Kaliteli Malzeme

haber haber -
13 0

Bazı sektörlerde kullanılan temel malzemeler arasında kontrplak bulunmaktadır. Temel bir malzeme olduğu sağlam ve kaliteli olması gerekir ki bu malzeme kullanılarak yapılan işin düzgün olsun. Bu tür malzeme üretimi yapan firmalar bulunurken, bunların arasında güvenilir bir firma seçilmeli. Çünkü mesela kötü malzeme kullanarak yaptığınız bir inşaat işinde firma kötü etkilenir. Uzun yıllardır sektörde var olan Deksan firması en çok tercih edilen firmaların ilk sıralarında yer almakta.

Başka Ne tür Malzeme Üretiliyor

Sakarya ilinde hizmet veren deksan firmasında mdf malzeme imalatı da yapılıyor. Özellikle mutfak yapımında kullanılan mdf’ nin kalitesi önem taşır. Çünkü mutfaklar uzun süreli kullanımlar için dizayn edilmekte.

Kontrplak çeşitlerine bakıldığında, plywood yani film kaplı imal edilmiş beton kontrplak, wiremesh yani yüzeyi kaymayan tabana sahip kontrplak, doğal ahşap kullanılarak yapılmış kontrplak ve daha bir çok çeşit bulunuyor. 40 yılı aşkın bir süredir var olan Deksan firmasının üretimini yaptığı ürünlere, iletişim bilgilerine firmanın internet adresi aracılığı ile ulaşmak mümkün.

http://deksanplywood.com/

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir