Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Güncel
  4. »
  5. Alaçatı’da Konaklama İmkânları

Alaçatı’da Konaklama İmkânları

haber haber -
16 0

Alaçatı’da Konaklama İmkânları

Alaçatı ülkemizin en önemli tatil beldeleri arasında yer alır. Özellikle yaz aylarında buraya hem yerli hem de yabancı turistler akın eder. Alaçatı’da Akdeniz iklimi görüldüğü için burayı her mevsim rahatlıkla ziyaret edebilirsiniz. Burada gezilip görülebilecek pek çok yer vardır. Bunun yanında burada az odalı butik oteller de gelen turistlerin ilgisini çeker. Bu kapsamda; Alaçatı butik otel arayışı içindeyseniz Banana Alaçatı otelimizi tercih edebilirsiniz.

Odalarımızın estetiği ve muhteşem görüntüsü sayesinde şehir stresinden kısa sürede uzaklaşırsınız. Bunun yanında işletmemiz son derece uygun fiyatlı olduğu için uygun bir tatil yapmanıza da olanak sağlar. Odalarımız müşterilerimizin beğenilerine göre tasarlanmıştır. Çift kişilik ve tek kişilik oda seçeneklerimiz arasından dilediğinizi tercih edebilirsiniz.

Alaçatı’da Kalacak Yerler Nelerdir?

Genellikle Alaçatı otelleri arasında butik oteller oldukça ilgi görür. Banana Alaçatı olarak sizlere en iyi butik otel deneyimini sunarız. Benzersiz atmosferimiz ile her mevsim misafirlerimizi ağırlıyoruz. Sizler de otelimize gelerek aşağıdakileri yapabilirsiniz:

  • Alaçatı mimarisi ile inşa edilmiş olan otelimizde güzel vakit geçirebilirsiniz.
  • Otelimizin güzel bahçesinde aromaterapi bitkileri ile hazırladığımız kokteyller ile keyifli zaman geçirebilirsiniz.
  • Havuzumuzda güzel vakit geçirebilirsiniz.
  • Ekolojik yöntemler ile ürettiğimiz meyve ve sebzelerimiz ile hazırladığımız lezzetli yemeklerimizden yiyebilirsiniz.

Butik otelimizin havuzunun hijyeninde kimyasallar kullanmıyoruz. Hijyeni her zaman doğal tuzlar ile sağlarız. Tamamen ekolojik bir butik otel olan Banana Alaçatı her şeyin doğalını misafirlerine sunar. Bunun yanında kendi ürettiğimiz meyvelerden hazırladığımız reçellerimiz de bulunur.

Alaçatı’nın En Güzel Butik Oteli

Butik oteller de Alaçatı konaklama önerileri arasında yer alır. Butik otelimiz siz değerli müşterilerimizin güzel vakit geçirmesi için tasarlanmıştır. Otelimizde misafirlerimizin rahatlığı ile ilgili tüm konular düşünülmüştür. Otelimiz merkeze yakın olduğu için dilediğiniz yere rahatlıkla gidebilirsiniz. Bunun dışında otelimiz plajlara da son derece yakındır. Halk plajlarına ya da özel plajlara rahatlıkla gidebilirsiniz. Alaçatı’da gezilip görülecek pek çok tarihi mekân da bulunur. Otelimizden buralara gidiş de son derece kolaydır. Otel çalışanlarımızın tamamı güler yüzlüdür. Sizlere her zaman en iyi hizmeti sunabilmek adına kendimizi geliştirmekteyiz. www.bananaalacati.com sitemizden konu ile alakalı daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir