Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Annelerden Anlamlı Proje

Annelerden Anlamlı Proje

haber haber -
12 0

Mahlas Yayınları Genel Yayın Yönetmeni Gizem Kılınç Kuruoğlu ve yetenekli çizer Seda Karayalçın’ın destek verdiği ve düzenlediği, on altı tane annenin kendi hikayesinin yer aldığı, “Annelerden Hikayeler” adlı kitap Ladin Yayınları tarafından yayımlandı.

Kitabın Geliri ile Çarşamba Mithat Yılmaz İlkokulun’a Kitap Bağışı Yapıldı:

Yazar ve yayın yönetmeni olan Gizem Kılınç Kuruoğlu ile çizer Seda Karayalçın düzenledikleri bu projenin gelirini Çarşamba Mithat Yılmaz İlkokulu’ndaki çocuklara kitap bağışı yaparak kullandılar. Bağış sonrası okul müdürü Ufuk Güçlü teşekkür videosu yayımladı.

Anlamlı Bir Proje:

Annelerden oluşan bu kitabın en anlamlı tarafı, yazarların kendi hikayelerinden yola çıkarak yazdığı öykülerdir. Bu öykülerin yayınlanması sonrası elde edilen gelirlerin, bambaşka çocuklara dokunması daha öncesinde benzeri olmayan, anneler ve çocukları bir araya getiren bir bağ oluşturması da başka bir güzel düşünce örneğidir.

Projenin İkincisi İçin Talep Çok Fazla:

Anneler’den Hikayeler yayımlandıktan sonra kendi hikayesini anlatmak ve projenin devamlılığı olmasını isteyen birçok anne talepte bulunmuş durumda. Proje Samsun’da  bulunan bir diğer köy okulu ile devam edecek; kitap severleri ve yardım severleri bir araya toplayacak gibi duruyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir