Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Güncel
  4. »
  5. Antalya’da korkutan deprem

Antalya’da korkutan deprem

haber haber -
17 0

AFAD’ın verilerine göre saat 06.21’de Antalya’nın Alanya ilçesi açıklarında 5.3 büyüklüğünde bir Deprem meydana geldi. Deprem Antalya’nın tüm ilçelerinden hissedilirken sosyal medyada çok sayıda mesaj yazıldı.

AFAD’ın sosyal medya hesabından “Geçmiş olsun Antalya. Alanya açıklarında meydana gelen 5,3 büyüklüğündeki deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır” mesajı paylaşıldı.

Antalya’nın Alanya ilçesi açıklarında saat 06.21’de meydana gelen 5,3 büyüklüğündeki depremde ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmadı. Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, “Alanya’da deprem şiddetli hissedildi. Ben de depremle uyandım. Ekiplerimiz araştırma yapıyor, şu ana kadar ulaşan olumsuz bir durum yok” dedi.

Kuzey Anadolu Fayı ne kadar tehlikeliyse bu fay da o kadar tehlikeli. İnsanlar deprem deyince önce İstanbul, İzmir’de Van civarında oluyor. Buralar da diğer faylar gibi işte Akdeniz ve Ege’de daha da büyüğünü hatta söylemek mümkün, faylarımız var. Bu fayların bulunduğu bölgede oluyor bu depremler. Bizim için olağan depremler.

Bu deprem nedeniyle Antalya’nın teyakkuza geçmesi söz konusu değil. Bölgenin olağan depremlerden biri.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir