Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yerel Haberler
  4. »
  5. Aradığınız hizmet ayağınıza isimdustu.com ile gelsin

Aradığınız hizmet ayağınıza isimdustu.com ile gelsin

haber haber -
12 0

 

Herhangi bir konuda hizmete ihtiyacınız olduysa ve hizmeti sağlayacak kişi, uzman, usta, firma veya freelancer birisini bulamıyorsanız veya tanıtıklarınız ihtiyacınızı tam olarak karşılamıyorsa  isimdustu.com tam size göre.

Nakliyattan boyacıya, grafik tasarım dan özel gün pastası yapımına, temizlikten su tesisatı tamirine kadar şuanda 200 farklı hizmet kategorisi için isimdustu.com’dan talep oluşturabiliyorsunuz. Kategori sayısı her geçen gün artan isimdustu.com’da hatta köpek oteli hizmeti veren bile mevcut J İşimdüştü.com’da ihtiyacınıza uygun kişileri bulmak için sadece hizmet ihtiyacınızı ve bulunduğunuz il/ilçeyi ve ihtiyacınız ile ilgili sorulara cevap veriyorsunuz isimdustu.com otomatik olarak size yakın sistemde kayıtlı bu işi yapabilecek kişilere ihtiyacınızın bilgisini veriyor. Sonrasında ise hizmet ihtiyacınızı karşılayabilecek kişiler teklif veriyor.

İşimDüştü.com kurucuları Kaan Türkmen ve Mehmet Ali Efe çok hizmet veren yerine kaliteli hizmet veren politikası uyguladıkları ve son kullanıcıyı memnun eden firmalara sistemin daha fazla müşteriye ulaşma imkanı sağladığını aktarıyorlar.

2014 yılında kurulan isimdustu.com  ilk 2 yıl sadece kurulduğu il olan Adana’da hizmet vermiş, sistemi test edip geliştirdikten sonra 2017 yılı itibariyle toplam 16 ilde aktif edilmiş. Şuan 16 ilde toplam 3.000 den fazla hizmet vereni  hizmet alan ile buluştuuyor.

İşimDüştü.com Nasıl Çalışıyor?

Sistem aslında oldukça basit.  Hizmet ihtiyacı olanlar birkaç küçük soruya cevap vererek hiçbir ücret ödemeden hizmet ihtiyacını sisteme kayıt ediyor. Yine hiçbir ücret ödemeden isimdustu.com a kayıt olan firmalar gelen talebe ücret ödemeden teklif veriyor.  Kullanıcı gelen tekliferi değerlendirip kendisine en uygun olan teklifi kabul edip hizmet veren ile iletişime geçiyor. Daha sonra eğer iş tamamlandıysa hizmet veren sisteme küçük bir  komisyon tutarı ödüyor. Yani isimdustu.com un tek geliri yapılan işlerden aldığı komisyon. Bunun dışında hizmet alandan ve hizmet verenden herhangi bir ücret talep etmiyor.

İsimdustu.com Nasıl Ortaya Çıktı?

Kurucu ortaklar şu şekilde aktarıyor ;  “ 2014 yılının Adana sıcaklarının yeni başladığı dönemde birlikte dijital pazarlama ve yazılım hizmeti verdiğimiz ofiste yeni aldığımız klimanın montajı için servislerin birbirinden çok farklı ücretler istediklerini ve bazılarının anormal ücretler talep ettiklerini konuşuyorduk. Bu sırada klima montajcısı nasıl kolay bir şekilde buluruz ve bu fiyat farkını nasıl en aza indirebilir diye düşündük. Yazılım ve dijital pazarlama becerimiz olduğu için insanların klimacılara kolayca ulaşıp en uygun ve en kaliteli klimacıdan hizmet almasını sağlayacak bir site düşündük.

Bu sırada normal işlerimiz yoğun olarak devam ediyordu. Klima için önceki hafta uygun ve işin ustası bir servis bulup taktırmıştık. Ancak bu sefer Mehmet Ali Efe’nin Annesinin halı yıkamacıya ihtiyacı oldu ve yine aynı sorunlarla karşılaştık. Klima ve halı yıkama için nasıl bir çözüm üretiriz diye beyin fırtınası yaparken madem böyle bir sistem geliştireceğiz neden birkaç sektör ile sınırlı kalsın, tüm hizmet sektörü için böyle bir proje geliştirelim dedik. Kısaca artık hizmete işiniz düştüyse İşimDüştü.com yanınızda J”

Kaynak : https://www.haber3.com/ekonomi/sektorel/aradiginiz-hizmet-ayaginiza-isimdustucom-ile-gelsin-haberi-4902952

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir