Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yerel Haberler
  4. »
  5. Bağcılar İlçesi İçerisinde Silahlı Bir Saldırı Gerçekleşti

Bağcılar İlçesi İçerisinde Silahlı Bir Saldırı Gerçekleşti

admin admin -
10 0

Bağcılar ilçesinde yer alan Münir Nurettin Selçuk Ortaokulu’nun önünde öğrencilerin çıkış saati esnasında 2 grup arasında silahlı bir çatışma çıktı. Çatışma esnasında 1 tanesi öğrenci, 5 kişi de yaralandı.

Olay, saat 19.30 sıralarında Bağcılar Namık Kemal Caddesi Münir Nurettin Selçuk Ortaokulu yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, öğrencilerin çıkışı sırasında Münir Nurettin Selçuk Ortaokulu önünde aralarında husumet olduğu öğrenilen iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Silah sesini duyan vatandaşlar ve öğrenciler, korkarak hızlı bir şekilde olay yerinden kaçmaya başladı. Olayı gören vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerini arayarak ihbarda bulundu. Olay yerine çok sayıda asayiş ve Özel Harekat Polisi sevk edildi. Çatışmanın olduğu yere gelen Özel Harekat Polisleri çevrede güvenlik önlemi aldı. Çatışmada yaralananlar, sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahale sonrasında çevrede bulunan hastanelere kaldırılarak tedavi altın alındı.

Olay yerinde incelemelerde bulunan polis ekipler, olay yerinden kaçan kimliği öğrenilemeyen kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

Ekiplerin olay yerindeki incelemeleri sürüyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir