Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yerel Haberler
  4. »
  5. BAHÇELİEVLER OTO KURTARICI FİRMASI İLE TRAFİK ÇİLELERİNDEN KURTULUN

BAHÇELİEVLER OTO KURTARICI FİRMASI İLE TRAFİK ÇİLELERİNDEN KURTULUN

haber haber -
13 0

 

Hususi araçların hayatımızın vazgeçilmesi olmasının ardından daha da lüzum gören bir hizmet alanı olan oto kurtarma işini Bahçelievler oto kurtarıcı firması olarak biz de sizlere sunuyoruz. Özellikle istediğiniz zaman ulaşabileceğiniz 7/ 24 hizmet anlayışımızla istediğiniz her an mağduriyetinizi gidermeye hazır bir ekibimiz var.

OTO KURTARMA İŞİ NEDİR?

Aracınızın arza yapması durumunda veya kaza yaptığınızda halk arasında bilinen çekici hizmeti aslında oto kurtarma işidir ve Bahçelievler oto kurtarıcı firması olarak herhangi bir kaza anınızda hemen bulunduğunuz konuma gelerek kazanın boyutuna göre size gerekli tüm hizmetleri veriyoruz. Arız durumunda ise sizinle telefonda görüşürken birkaç soru sorarak arızanın nedenini öğrenip ona göre hangi alanda hizmet gerekiyorsa o alanda profesyonel olan ekibimizi bulunduğunuz yere yönlendiriyoruz.

HİZMET ÇEŞİTLİLİĞİMİZ

Sizlere sunduğumuz hizmetler kurtarıcı hizmetler ve yol yardım hizmetleri olarak ikiye ayrılır. Aracınızın kaza durumunda ve arazı durumunda kaldığınız yerden alınması gerekirse kurtarıcı hizmet modelimizden faydalanmanızı sağlıyoruz. Bu modelde sadece aracınızın boyutu yani hususi mi büyük araç mı olduğunu bildirmeniz ve kazanın ve arızanın durumunu belirtmeniz yeterli olacaktır.

Bahçelievler oto kurtarıcı olarak ikinci kısım hizmet modelimiz ise yol yardım hizmetleridir ki bu konuda 7 / 24 yol yardım olarak yanınızdayız. Özellikle akünüz bittiğinde takviye amaçlı olarak, lastiğiniz patladığında stepne ile değiştirmek veya çekici yönlendirme olarak, yakıtınız bittiğinde en yakın yere gidebilmenizi sağlayacak kadar yakıt temini olarak ve anahtarınızı kaybetmeniz veya aracı kilitletmeniz durumunda çilingir hizmeti olarak her zaman hizmet vermekteyiz.

İster telefonla ister internet sitemizden bizimle iletişime geçtiğiniz anda size gerekli tüm imkanları sunabilecek kapasitede bir firmayız ve sizin yolculuğunuzu daha güvenli ve huzurlu yapabilmeniz için gerekli olan tüm emniyet önlemlerini size sunuyoruz.

Uygun fiyat, hızlı hizmet ve güvenilirlik ilkelerimizle araç yol yardım hizmeti olarak olay yerine en kısa sürede gerekebilecek tüm malzemelerle ve alanında ihtisas yapmış ekimizle gelerek o anda yalnız kalmanızı engelleyeceğiz. “Bizim işimiz para değil bizim işimiz sizin güvenliğinizi sağlamak.” Misyonumuzla her daim yanınızdayız.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir