Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yerel Haberler
  4. »
  5. Bebeğinizin Ortamını WeeWell ile Ayarlayın

Bebeğinizin Ortamını WeeWell ile Ayarlayın

haber haber -
11 0

Bebeklerin sağlıklı gelişimini tamamlayabilmeleri için bulundukları ortamın havasını ayarlayabilmek bile büyük önem taşır. En ufak bir nem fazlalığı bakteri oluşumuna sebebiyet verebilir. Belki biz erişkinler bu ufak bakteri durumundan etkilenmeyebiliriz. Ancak oldukça hassas bir bünyeye sahip olan bebeklerimiz anında ateşlenme, hastalanma gibi üzücü tepkiler ile olumsuz etkilenişlerini gösterirler. Bebeklerin bulunduğu ortamın en ideal şekilde ayarlanmasına imkan sağlayan Weewell markasına ait olan soğuk buhar üfleyici makinesi ile bebeğinizin daha rahat nefes almasını ve birçok bakterilerin bulunduğu ortamdan uzaklaşmasını sağlayabilirsiniz.

Bebeklerinizin ortamını ayarlamanız konusunda size büyük yardımı olacak olan Weewell buhar makinesini hemen bu linkten temin edebilirsiniz. Üstelik Kozmela müşterilerine geçerli olan %20 indirim fırsatından da hemen yararlanabilirsiniz. Satın aldığınız ürün, siparişinizin saat 15.00’a kadar verilmesi durumunda o gün kargoya verilecektir. Sadece 1 veya 2 iş gün sürecek olan kargo süreci ardından ürününüzü hemen kullanmaya başlayabileceksiniz.

Bebeklerinizin ortamındaki güveni sağlayabilmeniz yine Weewell markasının profesyonel ürünleri ile mümkün. Digital Baby Monitor ismi ve WMV855 kodu ile satışı gerçekleşen dijital bebek monitörünü de ulaşacağınız kategoride bulabileceksiniz. Bebeğin beslenme zamanları bu cihaz ile size alarm sayesinde hatırlatılır. Ortam termometresine sahiptir ve bu termometre ile ortam ısısı takibi kolaylaşır. Çift yönlü konuşma imkanı ile hem bebek odasından anneye hem de anneden bebek odasına ses akışı sağlanabilir. Kamera tarama özelliğine sahiptir ve böylelikle 4 farklı kamera ile aynı anda senkronize bir şekilde çalışabilir. Gece ışığı, uzaktan kamera hareket kontrolü, kablosuz teknoloji sınıfına dahil olması ve hatta sakinleştirici ninniler gibi daha onlarca farklı ve kendine özel özellikleri bulunan Bebek Video Monitörü ile bebeğinizin sağlığını korumanın yanın da güvenliğini de kontrol altında tutmanın huzurunu yaşayabilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir