Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Güncel
  4. »
  5. Buğra Kılıçarslan yeni oyunculara tavsiyelerde bulundu. 

Buğra Kılıçarslan yeni oyunculara tavsiyelerde bulundu. 

haber haber -
9 0

Buğra Kılıçarslan yeni oyunculara tavsiyelerde bulundu. 

Oyunculuk hayatına küçük yaşta ilgisi ile başlayan ve bunun üzerine Beykent Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümünden mezun olan başarılı oyuncu ardından bu konuda ilk adımlarını atmıştır. 

Mankenlik eğitimi aldıktan sonra kariyer basamaklarını oyunculuğa çeviren isim bu noktada  her yıl düzenlenen uluslararası ve  bu yılda 5.’incisi düzenlenen “Sinemanın Kral ve Kraliçesi” yarışmasına hazırlanmış ve bu yarışmada 3. Kral olmuştur. Kariyer basamaklarını başarılı bir şekilde devam ettiren Buğra Kılıçarslan bu başarısından sonra da kendini geliştirmeye ve bu alanda Müjdat Gezen, Deniz Özkan, Umut Sezgin gibi ülkemizin önemli isimlerinden eğitimler almıştır. Bu eğitimlerden sonra iş hayatına atılan ve başarılı işler yapan isim Sıkı Dostlar filmi ile de tanınmaya başlamıştır. 
Şu an Aşk ve Umut isimli dizide yer alan başarılı oyuncu bu konuda fikirlerini de belirtmiştir. “Oyunculuk benim için hep hayalimdi. Fakat bu noktada oturup beklemektense harekete geçmeyi hedefledim. Bu yüzden bu konuda sektöre yeni gireceklere tavsiyem kendilerini geliştirmek ve ardından bir önlerine çıkan fırsatları iyi değerlendirmek. “ diyerek oyunculuk hakkındaki fikirlerini belirtti.

İnstagram :

https://instagram.com/bugrakilicarslanofficial?igshid=YmMyMTA2M2Y=

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir