Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yerel Haberler
  4. »
  5. Çilingir Hizmetinde Devrim

Çilingir Hizmetinde Devrim

haber haber -
15 0

 

Yaklaşık 10 yıldır araba kullanıyorum. Yoğun bir iş hayatına sahip olduğum için aracımın anahtarını çoğu zaman evde unuttuğum oluyor ya da farklı mekanlarda kaybettiğim zamanlar da oluyor. Yedek anahtara ihtiyaç duyduğum zamanlarda tercih ettiğim tek bir firma var ve bu firmayı siz değerli araç sahipleri ile de paylaşmak istedim. Bildiğiniz gibi işini kaliteli yapan insanların ve kurumların sayısı her geçen gün azalıyor bu yüzden elimizdekilerin de kıymetini bilmek durumundayız. https://otoanahtartamircisi.com/ adresini ziyaret ederseniz eğer ne demek istediğimi sizler de anlayacaksınız. An itibarıyla sahip olduğum araç biraz eski bir model ve ne yazık ki oto anahtar tamiri ve  kopyalama ya da yeni anahtar ihtiyaçlarıma yanıt verebilen çok fazla firma yok.

Aldığım hizmetin her daim kaliteli ve kusursuz olmasını isterim. Beklentilerime yanıt veren bu firmayı sizinle de paylaşmak istedim. Ne zaman ihtiyacım olsa kapılarını çalışıyorum ve hiç vakit kaybetmeden yeni anahtarımı bana teslim ediyorlar. Eğer bu tür bir ihtiyacınız varsa ve sizler de kaliteli hizmet almak istiyorsanız bu firmanın kapısını çalabilirsiniz. Az önce de belirttiğim gibi araç modeli ya da markası ne olursa olsun en iyi şekilde ve en kısa sürede yardımcı oluyorlar. Fiyat konusunda da beni tatmin ettiklerini belirtmek isterim ve yaptığım araştırmalar neticesinde en uygun fiyatı bu firmanın verdiğini gördüm.

Eski ya da yeni model araçlarınızın ihtiyacı olan anahtarı en kısa sürede hazır hale getirecek olan bu adres, çalışanları ile de benden tam puan almayı başardı. Gerçekten yaptıkları işin bilincindeler ve sorumluluk almayı başaran bir firma olduklarını da görebiliyoruz. Ekonomik rakamlar ile anahtar kopyalatmak isterseniz eğer sizler de adımlarınızı atabilirsiniz. Her geçen gün daha da büyüyorlar ve hizmet yelpazesini geliştirdiklerini de görebiliyorum. Sıradan bir oto anahtar tamircisi olmadıklarını aldığım ilk hizmet sonrası daha net bir şekilde gördüm. Kolay kolay tavsiye veren biri değilim ancak aldığım hizmet kaliteli olduğu takdirde hiç tereddüt etmeden tavsiye verebiliyorum. beylikdüzü çilingir  da onlardan bir tanesi ve yaptıkları işi gerçekten hakkıyla yerine getiriyorlar.

Sormak istediğiniz sorular varsa iletişim numaralarını kullanarak firmaya ulaşabilirsiniz. Bu arada en acil durumlarda olduğu gibi hafta sonları da hizmet veriyorlar. Ben tercihimi sustalı anahtar modelinden yana yaptırdım çünkü görsel olarak beni daha fazla tatmin ediyor ve bu konuda da bana sorunsuz bir şekilde yardımcı olduklarını belirtmek isterim. Beklentilerinize hızlı ve daha kaliteli bir şekilde yanıt almak isterseniz eğer sizler de adımlarınızı bu firmaya doğru atabilirsiniz. İşini iyi yapan insanlara ve firmalara her zaman ihtiyacımız olacaktır ve o firma da bahsi geçenler arasında yerini almış durumda. Araştırmalarınızı yapabilir ve sizler de firma hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

 

Adres: Büyükşehir Mahallesi Beylikdüzü Caddesi No:22 Beylicium AVM. Beylikdüzü / İstanbul
  acil durumlarda 0532 654 89 89 / 0537 384 19 34 numaralardan 7/24 ulaşabilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir