Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Güncel
  4. »
  5. Eps Dış Cephe Söve ve Mantolama Malzemeleri Sadece Yapıştırılır ve Boyanır

Eps Dış Cephe Söve ve Mantolama Malzemeleri Sadece Yapıştırılır ve Boyanır

haber haber -
13 0

Eps Dış Cephe Söve ve Mantolama Malzemeleri Sadece Yapıştırılır ve Boyanır

Her türlü iç ortamı dekore etmek amacıyla yüksek yoğunluklu ve ince taneli EPS dış cephe kaplamaları. Geleneksel alçı kalıplar, yüksek maliyetler ve bunun neticesinde kullanımlarında kısıtlamalar ile zanaat çalışması ve uzun tamamlanma süreleri gerektiriyordu.
 Metpor Söve & Mantolama, hem alçı pervazları hem de benzer malzemelerden yapılmış olanları en az maliyet ve kusursuz kaplama ile değiştirerek duvar kaplaması, pencere sövesi, kat silmesi, payanda stilinin ekonomik, süratli ve kolay bir şekilde yapılmasını sağlar.


 Binanın ısı yalıtımı ve dış cephe kaplamasını yaparak dizayn imkanları gerçekleştiren yalı baskı (siding) dış cephe kaplama malzemeleri EPS strafor polistren köpük ismini sunduğumuz termoplastik bir malzemeden üretilip, yüzeyi özel mineraller ve bağlayıcılar sahibi olan sert bir sıva ile kaplıdır. Bu sıva hem dış cephe kaplamasını hem de binayı dış mekandan gelebilecek olumsuz koşullara karşı yüksek mukavemet gösterir. Daha ayrıntılı ve kapsamlı bilgilere firmanın https://www.metpordekor.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir