Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Fenerbahçe’ye Yeni Transfer Haberi: Sead Kolasinac

Fenerbahçe’ye Yeni Transfer Haberi: Sead Kolasinac

haber haber -
17 0

Süper Lig sezonunun açılmasıyla birlikte transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, uzun süredir gündeminde yer alan Sead Kolasinac’ı yakın zamanda İstanbul’a getirmeyi planlıyor. Oldukça uzun süredir Fenerbahçe’nin kadrosuna dahil ettirmek istediği Sead Kolasinac ile anlaşma sağlanırsa, bu takım için oldukça iyi olacağı belirtilenler arasında. restbetcdn.com

Fenerbahçe’nin kadrosuna katmaya çalıştığı Sead Kolasinac’ın 1-2 gün içinde İstanbul’a getirilmesi düşünülüyor. Arsenal ile bonservis sorununu büyük oranda çözen başarılı sol bek, Fenerbahçe ile 3 yıllık kontrat üzerinden prensipte anlaşma sağlamıştı.

Mesut Özil, eski takım arkadaşının transferinde kilit rol oynarken, işin resmiyete dökülmesi için ufak detayların kaldığı öğrenildi. Sead Kolasinac ile Fenerbahçe arasında yapılacak olan sözleşmeye dair bilgilerde henüz bir netlik bulunmuyor. Kolasinac İstanbul’a geldiğinde anlaşma resmi olarak basına duyurulacak.

Cavani Bombası

28 yaşındaki Bosna Hersekli Sead Kolasinac, futbol kariyerinde oldukça başarılı bir şekilde ilerlemektedir. Cavani bombası olarak da lakabı bulunan sol bek; bu sezon 2, geçen yıl ise toplam 27 karşılaşmada forma giydi. Böylece geçtiğimiz sezondaki aktifliğini de bu sezonda da göstermeye gayret ediyor.

İlerleyen zamanlarda netleşecek olan Fenerbahçe Sead Kolasinac transferi için takipte kalın. Kaç yıllık kontrat imzalanacağı ve nasıl bir anlaşma sağlanacağı, Kolasinac İstanbul’a geldiği zaman net bir şekilde belirlenmiş olacak. Fenerbahçe ile anlaşma sağladığı takdirde Kolasinac artık sarı lacivert formasıyla mücadele etmeye başlayacak.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir