Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Güncel
  4. »
  5. Galatasaray ve Trabzonspor O İsmin Peşinde

Galatasaray ve Trabzonspor O İsmin Peşinde

haber haber -
14 0

Galatasaray ve Trabzonspor O İsmin Peşinde

Bilindiği üzere Ocak ayında ara takvim oluşuyor ve takımların transfer işlemleri hız kazanıyor. Son gelen haberlere göre Galatasaray ve Trabzonspor aynı futbolcuyu kadrajına almış durumda bulunuyor. Fransız medyasından gelen duyumlardan anlaşılan iki takım oyuncu için kıyasıya rekabete hazırdı.

Üçüncü Bir Takım İddiası

Galatasaray ve Trabzonspor’un kadrajında yer alan futbolcu Jason Denayer için bir kulübün daha teklif vereceği yönünde iddialar bulunuyor. Oldukça aktif ve deneyimli bir futbolcu olan Jason Denayer’i birçok Avrupa futbol takımlarınında istediği ve görüşmek için zaman istediği ifade edildi. Türkiye’den iki futbol takımının hedefinde olan futbolcu için Premier Lig’den de talip olduğu açıklandı.

İngiliz Kulüpten Teklif Geldi

26 yaşında olan ve oldukça iyi bir kariyeri bulunan Jason Denayer için İngiliz kulübü Newcastle United’ın da teklif önereceği haberleri fransız basınında yer aldı. Ayrıca Fransız basınında futbolcunun yer almak istediği futbol takımı ile ilgilide ifadelere yer verildi. Belçika asıllı Jason Denayer şayet bulunduğu takımından ayrılırsa Galatasaray’a katılmak istediği yönünde açıklamalarının bulunduğu ifade edildi. 

Belçika Milli Takım Forması

Futbol kariyerinde oldukça başarılı olan 20 milyon euro gibi bir fiyatı olan Jason Denayer’in Belçika milli takımında da forma giydiği ve iyi bir performans sergilediği biliniyor. Birçok başarılı takımın formasını giyen 26 yaşındaki futbolcu Belçika milli formasıylada 33 maçta yer aldı. 

onlineoyun.org

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir