Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yerel Haberler
  4. »
  5. Hidrolik Aynalarda İşçilik Ve Kalite

Hidrolik Aynalarda İşçilik Ve Kalite

haber haber -
11 0

Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren DOĞA MAKİNA  firması ürettiği yüksek kaliteli, yerli malı hidrolik aynalar sayesinde ülke ekonomisini desteklemek ve bu yüksek kaliteyi uygun fiyatlar ile satışa sunmak amacı ile önemli adımlar atıyor.

 Kalitesinden Ödün Vermeyen Ürünler

Ülkemizde bugüne kadar kullanılan hidrolik ayna ürünlerinin büyük bir bölümü yurt dışından ithal ediliyordu. Bu işlem ile maliyeti çok daha yüksek olan hidrolik ayna ürünlerinin ülkemizde üretilmesinin gerek ülke ekonomisine gerekse bu ürünlere ihtiyaç duyanlara büyük faydalar sağlayacağını düşünen DOĞAMAK yetkilileri, üretiminde bulundukları hidrolik ayna ürünlerinin kalitesine vurgu yapıyor.

Firmanın Ar-ge bölümünde yapılan detaylı inceleme ve araştırmaların bir sonucu olan hidrolik ayna üretiminde elde edilen ürünler, dayanıklı ve kaliteli malzemelerden üretilmesi ve işçiliği konusunda önem verilen detaylar sayesinde yüksek bir performans sunuyor. Hidrolik ayna kullanımında esas alınan dayanıklılık, DOGAMAK ürünlerinde öne çıkıyor.

Yüksek İşçilik ve İleri Teknolojinin Ürünleri

Bugüne kadar sunduğu her üretiminde kaliteyi hedefleyen DOGAMAK, torna aynası  ve cnc torna aynası üretiminde bu kaliteyi son teknolojinin yenilikleri ile sağlıyor. Çevresel faktörlerden ve herhangi bir dış etkiden olumsuz biçimde etkilenmeyen bu ürünler, uzun süreli kullanım için tasarlanıyorlar. Bu ürünlerde önemli bir özellik olan rijitlik yani ürünlerin her şart altında formunu koruyarak ilk günkü gibi dayanıklı bir şekilde

varlığını sürdürmesi, DOGAMAK hidrolik ayna ürünlerinde fazlası ile hissediliyor.

 

Bizzat firma tarafından çeşitli dayanıklılık testlerine tabi tutularak piyasaya sürülen hidrolik aynalar teoride ve pratikte gerçekleştirilen tüm bu testlerden yüksek bir performans ile çıkmayı başarıyor. Ürünlerin bu kalitesinin, ülkemizde bu alanda öncü olacağını düşünen firma yetkilileri, yüksek kalitenin uygun fiyatlarla sunulması gerektiğine dikkat çekiyorlar ve aynı zamanda bunun yapılmasının mümkün olabileceğini de kanıtlıyorlar.

DOGAMAK tarafından üretimi yapılan ve satışa sunulan hidrolik ayna ürünlerinde 12 ay süre ile garanti bulunuyor. Bu süre zarfında ürünlerin her türlü bakımı ve değişimi yapılıyor. DOGAMAK tarafından üretilen hidrolik aynalar 6, 8, 10, 12, 15, 18, 21 inch boyutlarında tasarlanıyor ve 2, 3 ve 4 ayak çeşitlerine sahipler. Tüm bu ürün çeşitlerinde en yüksek kalite gözlemleniyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir