Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yerel Haberler
  4. »
  5. Hurda Aracı Parçalatmak İsteyen Kişiyi Öldürdüler

Hurda Aracı Parçalatmak İsteyen Kişiyi Öldürdüler

admin admin -
11 0

Bursa ili içerisinde, hurda aracı parçalatmayı isteyen bir kişiyi başından vurarak sokak ortasına atmış olanlar yakalandı.

Geçen pazartesi günü Gülbahçe Mahallesi’nde sokak ortasında başından vurulmuş olarak bulunan T.G’yi (32) ağır yaralayanlar yakalandı. Edinilen bilgiye göre, T.G, hurda halde olan aracı M.A.T’nin (42) tamirhanesine getirerek, sökülüp parçalarının satılmasını istedi. Bunu kabul etmeyen M.A.T. ile T.G. arasında tartışma çıktı. M.A.T’nin arkadaşı Gökhan B. (36) de tartışmaya dahil oldu. Gökhan B, T.G.’yi silahla başından vurarak oradan ayrıldı. Paniğe kapılan M.A.T, kanlar içinde kalan T.G.’yi sürükleyerek dükkandan dışarı çıkardı. Vatandaşların ihbarıyla bölgeye gelen polisler, T.G’yi başından vurulmuş halde buldu. Ağır yaralı olan T.G. hastaneye kaldırıldı.

Polis, çevrede bulanan kameraları inceleyerek zanlıları tespit etti. Şahısları yakalamak için operasyon başlatan polis, M.A.T.’yi olay yerine yakın bir dükkanda, Gökhan B.’yi ise Yıldırım ilçesinde yakaladı. Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir