Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Güncel
  4. »
  5. İnönü Üniversitesi’nde Güvenli İnternet Kullanımı ve Siber Zorbalıklar Konferansı

İnönü Üniversitesi’nde Güvenli İnternet Kullanımı ve Siber Zorbalıklar Konferansı

haber haber -
13 0

İnönü Üniversitesi’nde Güvenli İnternet Kullanımı ve Siber Zorbalıklar Konferansı


Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü personelleri tarafından tarafından İnönü Üniversitesi öğrencilerine yönelik güvenli internet kullanımı ve siber zorbalıklar konularında konferans verildi.



Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü personelleri tarafından, Siber zorbalıkların engellenmesi, siber suçlarda maddi manevi zararların en aza indirgenmesi, çevrimiçi internet dolandırıcılarına karşı farkındalık ve bilinçlendirme oluşturma amacıyla oluşturulan ‘Siberay’ projesi kapsamında İnönü Üniversitesi’nde “güvenli internet kullanımı ve siber zorbalıklar” konulu konferans düzenlendi.




Bu kapsamda Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından İnönü Üniversitesi öğrencilerine yönelik düzenlenen konferansta internette çevrimiçi ortamda alınabilecek güvenlik önlemlerinden ve maruz kalabileceğimiz siber zorbalıklardan bahsedildi.


İnönü Üniversitesi Hoca Ahmet Yesevi Konferans salonunda gerçekleştirilen konferansta, kişisel verilerin korunmasına yönelik farkındalık , bilinçlendirme ve bilgilendirmeler yapıldı.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir