Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Güncel
  4. »
  5. Kazan Federal Üniversitesi

Kazan Federal Üniversitesi

haber haber -
15 0

Kazan Federal Üniversitesi

Rusya’da bulunan Kazan Federal Üniversitesi verdiği kaliteli eğitim ile dikkat çeken üniversitelerden biridir. Fizik, kimya ve biyoloji alanında verdiği eğitimler ile adından sık sık söz ettirir. Akademik kadrosu ve laboratuvar imkanlarıyla kaliteli bir eğitim almanız sağlanır. Bun yüzden yurt dışında eğitim görmek isteyen öğrencilerin tercihleri arasında Kazan Federal Üniversitesi de bulunur. Sadece bir meslek edinmek yerine bilim dünyasında adınızdan söz ettirmek isterseniz bu üniversitede eğitim alma imkânlarını değerlendirebilirsiniz. Dersler dışında birçok sosyal imkân da Kazan Federal Üniversitesi tarafından öğrencilere sunulur.

Kazan Federal Üniversitesinde Kimler Okuyabilir?

Lise diplomasına sahip olan her öğrenci yurt dışında üniversite okuma fırsatlarını değerlendirebilir. Yurt dışında eğitim görmek için önemli olan şey şartlarını taşıdığınız doğru üniversiteye yönelmektir. Türkiye’de üniversiteye giriş için genel merkezi bir sınav sistemi vardır. Fakat yurt dışındaki üniversitelerin öğrenci alımları birbirinden çeşitli konularda ayrılır. Her üniversite bünyesinde bulundurduğu bölümlere özel giriş koşulları arar. Öğrencilerin tercihleri arasında olan rusya kazan üniversitesi için de kabul şartları mevcuttur. Bu şartlar arasında ilk olarak bir pasaporta sahip olmanız gerektiği göze çarpar. Daha sonra okumak istediğiniz bölüme göre kabul şartlarına bakabilirsiniz. İnternet ortamında kabul şartları için birçok bilgi bulunur. Eurostar yurtdışı eğitim internet sitesi üzerinden güvenilir ve doğru bilgilere ulaşabilirsiniz. 

Rusya’daki Üniversitelerin Ücretleri

Yurt dışındaki okulların ücretsiz olanları da mevcut olmakla birlikte geneli öğrencilerde eğitim için ücret talep eder. Türkiye’deki özel okulların ücretleri değerlendirildiğinde yurt dışında uygun fiyatlara üniversite eğitimi görmek mümkündür.  Öğrenciler tarafında sıklıkla tercih edilen Rusya’daki üniversiteler için de ücretli ve ücretsiz eğitim seçenekleri mevcuttur. İlk olarak ücretsiz veya burslu okuma imkanınızın bulunduğu üniversiteleri tercih etmeniz önerilir. Rusya’da bulunan kazan federal üniversitesi ücretleri için bakıldığında okunacak bölüme göre değişiklik gösterdiği görülür. Eurostar yurtdışı eğitim internet sitesinden ücretlere dair merak ettiğiniz tüm bilgilere ulaşabilir ve danışmanlık hizmeti alabilirsiniz.

Eurostar Yurtdışı Eğitim Katip Mustafa Çelebi Mahallesi İstiklal Caddesi No: 49/5 (Mavi Han)

Taksim – Beyoğlu / İstanbul

Tel: 0(212) 244 66 00

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir