Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yerel Haberler
  4. »
  5. Kerestede Rakipsiz Firma

Kerestede Rakipsiz Firma

haber haber -
13 0

 

Maden Emprenye Orman Ürünleri, 1994 yılından bu yana müşterilerine hizmet vermekte ve kaliteli ahşap ürünlerin ticareti ile uğraşmaktadır. Bir firmanın bunca sene sektördeki yerini daha da güçlenerek koruması ancak üstün kalite ve müşteri memnuniyeti ile mümkün olabilir, kaldı ki ahşap peyzaj alanında aranan firma olan Maden Kereste de müşteri memnuniyetini en değerli kazanç kabul eder. Öte yandan ürün çeşitliliği de çok fazla olan Maden Kereste, istisnasız tüm ürünlerinde aynı kalite anlayışını sürdürmektedir.

Ürün Çeşitleri

Maden Kereste; maden direği, telefon direği, laminasyon ürünleri, ahşap kaplama masa ve kamelyalar ile emprenyeli kereste ürünleri başta olmak üzere pek çok ürünün ticaretini gerçekleştirmektedir. Bu ürünlerin kendi kategorileri içerisinde de ayrıca çeşitleri mevcuttur.

Emprenye Ne Anlama Gelir?

Emprenye, ahşabın içerisinden nemi alındıktan sonra basınç ile emprenye maddesi kerestenin içerisine sıkıştırılır. Bu sayede emprenyeli kereste çok daha dayanıklı hale gelir ve uzun ömürlü olur. Üstelik ahşap ile beslenen kurtçuk benzeri canlılar da uzak tutulmuş olur.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir