Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yerel Haberler
  4. »
  5. Kocasına öğrencisiyleyken Yakalandı

Kocasına öğrencisiyleyken Yakalandı

admin admin -
15 0

Amerika Birleşik Devletleri’nde yer alan bir Hıristiyan okulunun öğretmeni, 15 yaşında olan öğrencisiyle beraber yatakta olduğu esnada kocasına yakalandı.

29 yaşındaki kadının 2016’dan bu yana ilişki yaşadığı öğrencisine alkol ve esrar verdiği iddia edildi.

29 yaşındaki Hıristiyan okulu öğretmeni Andrea Nicole Barber, Cuma günü ABD’nin Oregon eyaletine bağlı Cottage Grove’deki evinde gözaltına alındı. 2016’dan bu yana ilişki yaşadığı 15 yaşındaki öğrencisine alkol ve esrar verdiği iddia edilen kadın, hâkim önüne çıkmayı bekliyor.

Gözaltından önce, kadının öğrencisiyle yataktayken kocasına yakalandığı belirtildi. Öğrencinin babası, bu olaydan sonra çocuğunun Andrea Nicole Barber ile fotoğraflarının yer aldığı isimsiz bir e-posta aldığını ifade etti. Babanın polise gitmesi üzerine, bu ilişki ortaya çıktı.

Yetkililer, kadının Logan Hıristiyan Okulu’yla ilişkisinin kesildiğini söylese de, Andrea Nicole Barber’in biyografisi okulun sitesinde hâlâ duruyor. Genç kadın burada “Andrea her zaman gençlerle çalışmak için var olduğunu hissetti ve Tanrı ona bu kapıyı açtığı için çok heyecanlı” ifadesiyle tanıtılıyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir