Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yerel Haberler
  4. »
  5. Koç’tan Barcelona’ya dev imza

Koç’tan Barcelona’ya dev imza

admin admin -
13 0

Barcelona’da düzenlenen törene Arçelik Genel Müdürü Hakan Bulgurlu’nun yanı sıra Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Koç da katıldı.Ali Koçtan Barcelonaya dev imza
Sponsorluk anlaşmasına göre Beko, Barcelona’nın ana sponsorları arasına girerek, antrenman tişörtlerinin hem göğüs sponsoru hem de forma kol sponsoru oldu.

SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA DUYURDULAR

Bu anlaşmayla şirketin Barcelona’ya yıllık 19 milyon Euro ödemesi bekleniyor. 2014 yılında yapılan anlaşmada ise Beko takımın sadece forma kol sponsoru olarak her yıl kulübe 10 milyon Euro ödüyordu.

 

Ali Koçtan Barcelonaya dev imza

Tarihi imza törenine Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Koç da katıldı.
Ali Koçtan Barcelonaya dev imza
Futbol devinin kaptanı Piqué (ortada) de imza töreninde hazır bulundu.

VERİMLİ BİR İŞBİRLİĞİ
Camp Nou’da düzenlenen imza töreninde konuşan Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Y. Koç, “Geride bıraktığımız dört yılda son derece verimli bir iş birliğine imza attık. FC Barcelona sportif başarısını istikrarlı bir şekilde artırırken, Beko da global marka pozisyonunu dünya çapında güçlendirdi. Her iki marka da sporun birleştirici ve iyileştirici gücüne yürekten inanarak, sporun temsil ettiği değerleri attıkları her adıma taşıyor. Yeni dönemdeki ortaklığımızın, küresel başarılarımızı ve sağladığımız toplumsal katma değeri artıracağına inanıyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir