Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Güncel
  4. »
  5. Kokteyl Organizasyonu Nasıl Yapılır

Kokteyl Organizasyonu Nasıl Yapılır

haber haber -
13 0

Kokteyl Organizasyonu Nasıl Yapılır

İlk kokteyl organizasyonu partinizi planlamak bunaltıcı olabilir, ancak her etkinlikte daha kolay ve daha eğlenceli hale gelir.

Kokteyl Organizasyonu Nasıl Yapılır?

Kutlama dediğimizde belki de aklımıza gelen ilk etkinliklerden biri kokteyl organizasyonu olur. Peki bir kokteyl organizasyonunasıl yapılır? Kokteyl partisi, 1900’lerin başından beri popüler bir sosyal buluşma olmuştur. Daha büyük ölçekte, kokteyl partileri hem iş hem de kişisel olarak açık evler ve resepsiyonlar için mükemmeldir. Ortalama bir kokteyl partisi iki ila üç saat sürer, bu süre zarfında konuklar, diğer konuklarla sohbet ederken basit bir yiyecek yelpazesini atıştırır ve harika kokteylleri tadar. Planlaması oldukça kolay bir etkinliktir çünkü çok fazla seçenek mevcut.

Ne Büyüklükte Bir Parti Vereceğinize Karar Verin?

Kokteyl organizasyonu özelinde eğer büyük bir partiyse konuk listesi, kokteyl masası kiralama, menü gibi ekstra detaylarla ilgilenmeniz gerekebilir ya da küçük kokteyl partileri düzenleyerek her şeyi kendi başınıza halledebilirsiniz. Konuk listesi büyüdükçe bu daha zor ve stresli hale gelir. Sen de sosyalleşmek ve eğlenmek istiyorsun, bu yüzden biraz yardıma ihtiyacın olabilir. Etkinlikte yemek veya barmenlik konusunda yardımcı olup olamayacaklarını arkadaşlarınıza veya ailenize sorun. Bu mümkün değilse, işi kiralayın. Birçok catering şirketi barmenlik hizmetleri sağlar, bazı profesyonel barmenler hizmetlerini bağımsız olarak partiler için sunar ve hevesli bir barmen bu deneyimi takdir edebilir. Barmenin ücretini önceden tartışın ve bir bahşiş kavanozu kurduğunuzdan emin olun. Böylece eğlencenin yükü tek bir kişinin üstüne kalmamış olur.

Harika Bir Kokteyl Organizasyonu İçin Küçük Öneriler

İlk kokteyl organizasyonu partinizi planlamak bunaltıcı olabilir, ancak her etkinlikte daha kolay ve daha eğlenceli hale gelir. Mutlak mükemmellik için çabalamanın yalnızca strese yol açtığını ve bunun eğlenceli bir fırsat olması gerektiğini unutmayın. Yapmanız ve edinmeniz gereken şeylerin bir kontrol listesini yapın, giderken bunları işaretleyin Ve bundan sonrası harika olacaktır. Bol miktarda kokteyl peçetesi, küçük tabaklar ve bardaklar bulundurun. Etkinlik için şık kadehler ödünç alabilir veya kiralayabilirsiniz.  Cam eşyalar hakkında çok fazla stres yapmayın. Martini, şarap kadehlerinde veya küçük bardaklarda da servis edilebilir.

Bir tür basit sohbet başlatma etkinliği herkesin birbirine karışmasını sağlayabilir. Her partinin buna ihtiyacı yoktur, ancak her ihtimale karşı aklınızda bir şey olması iyidir. Partilerinde içenlerden en çok da ev sahibi sorumludur. Çok fazla içki içen misafirlerin farkında olun, gerektiğinde onlara içmeyi bırakmalarını söyleyin ve özel sürücüler ayarlayın. Her şeyden sonra da partinizin tadını çıkarmayı ve eğleneyim unutmayın.

Formun Üstü

Formun Altı

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir