Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yerel Haberler
  4. »
  5. Kültürümüzü Yayalım

Kültürümüzü Yayalım

haber haber -
12 0

Kültürümüzün vazgeçilmez bir parçası olan fakat yeni nesil tarafından tam anlamı ile bilinmeyen halk oyunlarını halk oyunu gösterileri olarak sunmak tecrübe ister. Bu konuyu amaç edinen İstanbul Halk Oyunları Grubu talep olduğu takdirde gelerek sunuyor. Yöresel kıyafetler içinde bir zeybek ekibi izleyenlere keyifli dakikalar sunmaktadır. Bunun bilincinde olan grup gösterilerde isteyenlere yöresel çalgılar ile de hizmet veriyor.

Hizmet Alanları

Her yörenin halk oyunları oynayacak ekip bulunuyor. Bu işi tüm yıl boyunca kesintisiz olarak sürdürüyorlar. Tüm hizmetler, fiyat bilgisi, tüm ayrıntılar grubun www.folklorekibi.com adresinde verilmiş.

Horon ekibi, halay ekibi, karışık halk oyunları aranjmanı, Trakya yöresi, Kafkas yöresi, Doğu Anadolu yöresi ve daha fazlasını bulmak mümkün. Açılışlarda, organizasyonlarda çevreye tanıtmak amaçlı, organizasyonu şenlendirmek için ya da başka amaçlı olarak ekipler kiralanabilir. Uzun zamandır folklor alanında çalışan grubun birçok yerden referansı da bulunuyor. Sitede bulunan iletişim bölümünde bulunan iletişim numaraları aranarak iletişime geçilebilir. İsteyenler iletişim formunu doldurdukları takdirde halkla ilişkiler görevlileri kişileri aramaktalar.

www.folklorekibi.com

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir