Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yerel Haberler
  4. »
  5. Les Benjamins x Bloomingdale’s kapsül koleksiyonu, SOLE DXB 2017 etkinliğinde tanıtılıyor ..

Les Benjamins x Bloomingdale’s kapsül koleksiyonu, SOLE DXB 2017 etkinliğinde tanıtılıyor ..

admin admin -
10 0

Les Benjamins, Bloomingdale’s ile işbirliği içinde bölgenin ilk lüks sokak giyim koleksiyonunu tanıttı. Koleksiyon, 7 Aralık’ta Dubai’deki SOLE DXB etkinliği sırasında Bloomingdale’s pop-up mağazasında gerçekleşen özel bir gösterimle sunuldu ve büyük beğeni kazandı.

Hikayeleri, kültürleri, gelenekleri ve ritüelleri tasarımlarıyla günümüz sokak modasına yansıtan ve ülkemizi uluslararası platformlarda temsil eden Bünyamin Aydın kreatif direktörlüğündeki Les Benjamins’in Kurucusu ve Kreatif Direktörü Bünyamin Aydın tarafından tasarlanan 27 parçalık kapsül koleksiyon Les Benjamins x Bloomingdale’s adıyla sadece Dubai ve Kuveyt’teki Bloomingdale’s mağazalarında satılacak

Dubai ve Los Angeles, çöl ve deniz buluşuyor…

Seyahat, fotoğrafçılık ve tasarım tutkusuyla bilinen tasarımcı, Les Benjamins x Bloomingdale’s koleksiyonunu şöyle açıklıyor: “Bu işbirliğinin ilham kaynağı, Dubai ve Los Angeles şehirlerinin buluşması ve paten, sandboarding (kumda board) ve sörf aşkı oldu. Renkler de bu iki dinamik şehirde görülen tonlardan ve görüntülerden uyarlandı.”

Koleksiyon, su yeşili, gök mavisi, sarı, beyaz ve siyah gibi tonlarda üniseks stillerden oluşuyor. Dubai ve Los Angeles siluetlerinin yanı sıra iki şehrin önemli binalarının resimlerine beyaz tişörtler, kapüşonlu sweatshirt ve ceketlerde baskılı olarak yer veriliyor. Sezonun vazgeçilmezlerinden bel çantaları, şapka ve bereler de Les Benjamins x Bloomingdale’s koleksiyonu için yaratıldı. Tişörtlerin grafik baskılarının geri planında ağırlıklı olarak Dubai Marina gökdelenleri yer alırken ön planda Los Angeles paten parkı, Venice Beach’teki cankurtaran istasyonları, çöl ve yine Dubai Marina görselleri dikkat çekiyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir