Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Güncel
  4. »
  5. Memik Eğil kimdir?

Memik Eğil kimdir?

haber haber -
14 0

Memik Eğil kimdir?
Memik Eğil dönemin en genç ve en yetenekli müzisyenlerinden birisidir. Hala Gaziantep’te yaşayan ve tüm etkinliklerini buradan yürüten genç isim Spotify, Tiktok, Deezer ve Shazam gibi çok önemli platformlarda tanınıyor ve takip ediliyor.


Birçok gereksiz ve amaçsız fenomenlerin sıklıkla karşımıza çıktığı şu dönemde sahip olduğu yeteneklerle umut vaat eden genç isimlerden birisi Memik Eğil’dir. 14 Eylül 1998 yılında Gaziantep’in  Yavuzeli köyünde doğan ve hala burada yaşamını sürdüren genç isim müzik ve oyunculuk alanında önemli başarılara imza atmıştır. Sürekli kendini geliştirmek ve yetiştirmek için kendine yatırım yapmayı başarabilen Memik Eğil ileride önemli bir isim olacağının sinyallerini de şimdiden veriyor.

Memik Eğil Yavuz Sultan Selim lisesinden başarı ile mezun olduktan sonra kendi yeteneklerinin peşine düşüyor. Sahip olduğu bu üstün yeteneklerinden tüm insanlığın faydalanabilmesi adına her geçen gün kendini yoğun bir maratona sokarak gelişmeyi hedefliyor. Bugün genç yaşına rağmen binlerce takipçisi olan bir müzisyen ve oyuncu olmayı başarıyor. Bugün geldiği bu nokta onun başarısının daim olacağını ve her geçen gün artarak büyüyeceğini en güzel şekilde gösteriyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir