Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. NBA Aşı Kısıtlamalarını Yükseltti!

NBA Aşı Kısıtlamalarını Yükseltti!

haber haber -
11 0

Amerikan Basketbol Ligi içerisinde yeni bir durum konuşuluyor. Korona virüs hastalığından dolayı olunması gereken aşıları olmayı tercih etmeyenler için NBA tarafından yeni tedbirler alınıyor. Bu da aşsız oyuncuların yaşayacağı kısıtlamalar anlamına geliyor. Böyle bir durum karşısında oyuncuların yorumları henüz alınmamışken NBA bu kısıtlamaları da detaylı şekilde aktarıyor.

NBA yapılan açıklamalar içerisinde aşısız olan tüm oyuncularının hayatını tamamen kısıtlıyor. Bu kapsam var olan özgürlükleri konusunda da belirli kısıtlamaların var olduğu da görülebiliyor.  Bakınca aşı şu anlık bir tercih olarak var edilse de aşı olmayanlar için de belirli kurallar var ediliyor.  Kurallar da oyuncuların baştan sonra kısıtlı bir şekilde yaşam sürmeleri anlamına geliyor.

NBA Aşı Olmayanlara Kısıtlamaları İle Gündemde!

Şu anda aşı olmak istemeyen ve aşı olmayacaklarını belirten NBA oyuncularının yanında belirli kurallar da birbirini takip ediyor. Bunlara da örnek vermek gerekirse, öncelikle oyuncuların sürekli test yaptırmaları isteniyor.  Bunun yanında aşısız basketbolcuların liglerden içeri girmeden önce ve çok daha fazlasında her gün test yaptırmaları isteniyor. Bu da oldukça sıkıntılı bir durum anlamına geliyor.

trendbet

Sadece test yaptırmak değil, aynı zamanda oyuncuların aşı yaptırmış olanlar ile etkileşimine de neredeyse izin verilmiyor. Kendilerinin dolaplarına dokunulması, belirli bir mesafeden fazla kalması ve kapalı alanda beraber olmalarına da izin verilmiyor. Bu yüzden basketbolcuların zorunlu durumlar haricinde evlerinde ve otellerinde kalması konuşuluyor.

trendbet giriş

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir