Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Güncel
  4. »
  5. Ne İzlemeli? Birbirinden Yeni Yabancı Film Önerileri

Ne İzlemeli? Birbirinden Yeni Yabancı Film Önerileri

haber haber -
14 0

Ne İzlemeli? Birbirinden Yeni Yabancı Film Önerileri

Film izlemek isteyenlere çok güzel önerilerimiz var. Bazen canınız sıkıldığında ya da farklı dünyalara adım atmak istediğinizde yepyeni bir film izlemek isteyebilirsiniz. Bu yüzden sizlere yardımcı olmak için çok güzel bir film önerileri listesi hazırladık. Bir kağıt, kalem alın ve hemen merak ettiklerinizi izlemek için sıraya koyun.

Buna ek olarak Blog Aracı sosyal içerik platformu sitesini daha önce duydunuz mu? Mutlaka bu sayfayı ziyaret etmelisiniz. Birbirinden yeni yabancı film önerileri listelerini rahatlıkla bulacaksınız. O zaman şimdiden iyi seyirler…

The Dig

Türkçeye Kazı olarak çevrilen film 2021 yapımıdır. Başrollerinde Carey Ulligan ve Ralph Fiennes yer alıyor. Filmin konusu ise şu şekilde: Zengin bir dul olan Edith Pretty, 2 Dünya Savaşı’nın yaklaştığı zamanda arazi içerisinde yer alan mezar höyüklerinde kazı yapılmasını ister. Burada da bir arkeologla anlaşma yapar. Fakat çok zaman geçmeden insanlık tarihini etkileyecek bir keşif yaparlar. Bu çalışmaları da çok fazla ses getirir.

Drive My Car

2021 yapımı olan ama oldukça ses getiren Drive My Car’ı oldukça seveceksiniz. Bu film, Yabancı Dilde En İyi Film Altın Küre ödünü kazandı ve En İyi Uluslararası Film Adayı oldu.

Konusu ise şu şekilde: Kendisine tahsis edilmiş bir şoför ile beklenmedik bir yolculuğa çıkan Yusuke Kafuku’nun hikayesini izliyoruz. Karısını kaybettikten sonra mutluluğu yarım kalır. Aradan geçen iki yılın ardından bir tiyatro festivalinde yönetmen olur ve bu sebeple de Hiroşima’ya gider. Fakat kendisine tahsis edilen bir kadın şoförle çok karışık sırların olduğu bir yolculuğa çıkar.

Dune: Çöl Gezegeni

 Oldukça iyi kadrosuyla karşımıza çıkan Dune: Çöl Gezegeni, vizyona girdiği ilk günden itibaren beğenilmeye başladı. IMDB puanı 8.9 olan filmin konusu şu şekilde: Uzak bir gelecekte geçen filmde, ailesi çöl gezegeni Arrakis’in kontrolüne sahip Paul Atreides’in hikayesini izliyoruz. Gezegenler rakip aileler tarafından yönetiliyor. Fakat bir gün oldukça önemli bir kaynak olan baharatı ele geçirmek isteyen rakip aileler Paul ve ailesine karşı tuzak kurarlar.

Eternals

Marvel yapımı olan Eternals’ı mutlaka izlemeniz gerekiyor. Eternals, insanoğlunun doğuşundan beri Dünya’yı koruyan bir grup kahramanın ismidir. Uzun süredir görülmeyen canavarlar tekrar ortaya çıkmaya başlar ve Eternallar da insanlığı korumak için bir araya gelirler.

Eternals, Dune: Çöl Gezegeni, Drive My Car ve The Dig filmleri mutlaka izlenmesi gereken filmlerin başında geliyor. Her birinin IMDB puanı yüksektir ve yorumlarına baktığınızda ne kadar olumlu olduklarını göreceksiniz. O zaman şimdi hemen bir sıralama yapın ve izlemeye başlayın.

Ayrıca dizi önerileri için yandaki içeriğimize gidebilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir