Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Nubia Red Magic 7

Nubia Red Magic 7

haber haber -
14 0

Nubia, oyun telefonu rekabetinde Red Magic 7 serisi ile bu sene vites yükseltti. Son olarak kısa süre önce TENAA’da Nubia Red Magic 7 Translucent Edition görüntüleri sızdı. Ancak asıl sürpriz Red Magic 7 özellikleri arasında dikkat çeken hızlı şarj tarafından geldi. Buna göre oyun telefonu ile gelecek 165W hızlı şarj pek de tahmin ettiğimiz şekilde karşımıza çıkmayacak. En azından Nubia’nın resmi hesabından yaptığı Red Magic 7 özellikleri bu yönde.

Nubia, Çin’in sosyal medya platformu Weibo resmi hesabı üzerinden Red Magic 7 serisi özellikleri için paylaşım yaptı. Daha önce 165W logolu hızlı şarj adaptörü bir çok kişiyi yanılttı. Bu anlamda çoğu kişi Red Magic 7 serisinin 165W hızlı şarj ile geleceğine kesin gözüyle bakıyordu. Ancak iddialı oyun telefonu Red Magic 7, batarya tarafında 135W hızlı şarj desteği ile gelecek. Oyun telefonu Red Magic 7 serisi için üretilen Galyum Nitrür adaptör ise gerçekten de 165W hızlı şarj desteğine sahip.

Red Magic 7 serisi, Snapdragon 8 Gen 1 işlemcisinden güç alacak. 4 nm fabrikasyon süreciyle üretilen yonga seti, bir adet 3.0 GHz ARM Cortex-X2, üç adet 2.5 GHz ARM Cortex-A710 ve dört adet 1.8 GHz ARM Cortex-A510 çekirdeğine sahip. İşlemci grafik biriminde ise Adreno 730 ile karşımıza çıkıyor.

Bunun yanı sıra iki modelde de 18 GB LPDDR5 RAM mevcut olacak. Nubia, oyun gibi yoğun işlem gerektiren durumlarda sıcaklığı minimum düzeyde tutmak için ise telefonda 20.000 rpm aktif soğutma fanı kullandı.

Red Magic 7 serisinin ekran özellikleri de bir hayli dikkat çekiyor. Akıcı ve kaliteli bir oyun deneyimi vadeden seride 165 Hz tazeleme hızı ve 6,8 inç büyüklüğünde OLED panel karşımıza çıkıyor.

Red Magic 7’nin RAM ve depolama seçenekleri de belli olmaya başladı. Geekbench’te 18 GB RAM + 512 GB depolama ile görünen cihaz, FCC veritabanında 12 GB RAM + 256 GB depolama ile karşımıza çıkmıştı.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir