Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Teknoloji
  4. »
  5. OnePlus’ın yeni amiral gemisi

OnePlus’ın yeni amiral gemisi

haber haber -
13 0

OnePlus, 28 Nisan’da bir etkinlik düzenleyeceğini duyurdu. Etkinlikte birkaç cihazın birlikte tanıtılması bekleniyor, ancak en çok dikkat çeken modellerden biri OnePlus 10R olacak.

Amazon Hindistan‘ın Instagram hesabından yapılan son paylaşımda, aslında OnePlus Nord 2’nin reklamı yapılacaktı. Fakat sosyal medya tarafında oluşan bir hata yüzünden OnePlus 10R isimli henüz duyurulmamış model paylaşıldı.

Yeni akıllı telefona ilişkin görüntü, 28 Nisan etkinliğine atıfta bulunarak internete sızdırılan OnePlus çizimlerinden biriyle eşleşiyor ve etkinlikte tanıtılacağını resmen doğruluyor. Amazon tarafından sızdırılan görsel, 10R’nin arka tarafında ilginç bir tasarım olduğunu ortaya koydu.

Sol üst köşede, biri büyük olmak üzere üç kamera sensörlü bir kurulum yer alıyorken, flaş ışığı da büyük kameranın yanına yerleştirilmiş. Görsel ayrıca dokulu bir kapak olacağını gösteriyor, ancak bunun yansıma veya cam kaplama olabileceğini de göz ardı etmemek lazım.

OnePlus 10R’nin söylenti özellikleri arasında 120 Hz yenileme hızına sahip 6,7 inç AMOLED ekran, 12 GB RAM ve 256 GB’a kadar depolama alanı yer alıyor. Akıllı telefonun MediaTek Dimensity 8100 yonga setine sahip olduğu ve böylece MediaTek çipine sahip ilk OnePlus olacağı iddia edildi.

Üçlü arka kamera ise 50 Megapiksel birincil geniş açılı kameranın yanı sıra 8 Megapiksel ultra geniş açılı kamera ve makro fotoğrafçılık için 2 Megapiksel sensörden oluşacak.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir