Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yerel Haberler
  4. »
  5. Slaven Bilic West Ham United’den Ayrılacak

Slaven Bilic West Ham United’den Ayrılacak

haber haber -
14 0

 

 

Hırvat menajer ile yolları ayırma konusunda hazırlık yapan West Ham United içerisinde gündemin ilk sırasında ise David Moyes yer almakta.

 

Premier League içerisinde arka arkaya almış olduğu kötü sonuçlar ile düşme hattında bulunan West Ham United kulübü, Hırvat  asıllı menajerleri Slaven Bilic Piabet   ile yollarını ayırma kararı aldı.

 

Londra’nın kulübünden yapılmış olan açıklama içerisinde, yaklaşık olarak 2.5 senedir takımın başında yer alan Bilic ve de ekibine hizmetlerinden dolayı teşekkürler edildi.

 

İngiltere’nin basınında Bilic’ten sonra görevi devralması muhtemel olan menajerlerin arasında ise  David Moyes’un adı ön plana çıkmaya devam ederken, İskoç  asıllı menajerden ise West Ham’da yer alan boş göreve talip olduğuna yönelik olarak bir açıklama yapılmıştı.

 

beIN Sports’a  özel açıklamalar yapmış olan Moyes, daha halen kendisine bir teklif gelmemiş olduğunu da açık bir şekilde belirtmekle beraber; ‘2Daha öncesinde de kulüp menajerliği  ile ilgili kariyerimi devam ettirmek istediğimi açık bir şekilde belirtmiştim. West Ham United  ise bana  bu şekilde bir teklifte bulunur ise bunu iyi bir şekilde değerlendirmeyi isterim.” şeklindeki ifadelerine yer vermişti.

 

Son olarak ise kendi evinde Liverpool’a 4 – 1’lik skor ile mağlup olmuş bulunan West Ham United kulübü, 11 haftanın sonunda toplamış olduğu 9 puan ile birlikte Premier League içerisinde tam 18. sırada yer almakta.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir