Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yerel Haberler
  4. »
  5. Tuba Ünsal’la Yılbaşı Gardırobu

Tuba Ünsal’la Yılbaşı Gardırobu

admin admin -
16 0

Açıldığı ilk günden beri İzmir şehir hayatına en özel ve kaliteli etkinliklerle katkı sağlayan, ağırladığı birbirinden değerli isimlerle İzmirlilere renkli günler yaşatan Ege Perla, yeni yıl programı dolu dizgin başladı.

1 Aralık tarihi itibariyle “Yılbaşı Alışveriş Kampanyası”nı başlatan Ege Perla 09 Aralık Cumartesi günü Tuba Ünsal’ı ağırlıyor. Hem Ege Perla’nın sosyal medya hesabında başlattığı yarışmanın kazanlarıyla alışveriş yapacak hem de sevenlerine yılbaşı gecesi kombinleri ve şıklığı için tavsiyeler verecek olan Tuba Ünsal ile buluşma fırsatını kaçırmayın.

Ege Perla’nın instagram hesabını takip eden veya etmeye başlayan ve “Tuba Ünsal ile Yılbaşı Gardırobu” postunun altına arkadaşını tag’leyen ve onun da hesabı takip etmesini sağlayan herkesin çekiliş hakkı kazanacağı yarışmanın kazananları 08 Aralık Cuma günü saat 13:00’te Ege Perla instagram hesabından açıklanacak. Hem arkadaşını tag’leyen hem de hesabı takip etmeye başlayan iki arkadaşın beraber çekiliş hakkı kazanacağı bu renkli yarışma için “egeperla” instagram hesabını takip etmeniz yeterli. Yarışmanın talihlilerine alışveriş sırasında seçilen ürünler de hediye edilecek.

Bu kolay, şık ve şansı yüksek yarışmaya katılma fırsatını kaçırmayın, 2018’e Tuba Ünsal’ın birbirinden özel kombinleri ve hediyeleriyle merhaba deyin.

Tarih: 09 Aralık Cumartesi

Yer: Ege Perla

Saat: 13:00

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir