Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Tüm Gözleri Davetiyelerinize Çevirebilecek bir Adres, İnci Davetiye!

Tüm Gözleri Davetiyelerinize Çevirebilecek bir Adres, İnci Davetiye!

haber haber -
10 0

Sektördeki şimdiki yerlerine ve ulaştıkları bu başarıya ulaşmalarına neden olan kırk yılı aşkın tecrübelerini 1978 yılında Hızır Aydın tarafından kartpostal üretimi yapılan küçük işletmeye dayandıran İnci Davetiye, bu tarihten bir altı yıl sonra üretimde çeşitlilik kısmına girişmiştir. Bu kapsamda da birçok ürün üretimi yapıp satışını da gerçekleştirmişlerdir.

Kartpostal ile başlayıp, mektup zarfları, imsakiye, tebrik posterleri ile devam edip şimdi İnci Davetiye markası adı altında düğün davetiyeleri üretimi yapan firma kendi içerisinde disipline ve özveriye oldukça önem vermektedir. Bunun yanı sıra geçmişine sahip çıkmakla beraber şimdiki zamana da oldukça önem vermekte ve gelişimini de bu noktada hızla ilerletmektedir.

Davetiyelerinizde İstediğiniz Şıklık!

Seçimlerimizi üstün körü geçtiğimiz, eğer uzunca bir vaktimiz ve yeteri kadar paramız yoksa seçimler konusunda esnek davranamayacağımız bir dönemde, ister istemez her şeyde en çok içimize sinen olsun istesek de bu mümkün değildir. Bu durumda da yardımımıza koşan elbette İnci Davetiye’dir. Çünkü marka kendi içerisinde aradığımız tarza uygun içerikler üretmiş olmanın yanında aynı zamanda da uygun fiyatlar da vermekte ve maddi zorluklar yaşamamızın önüne geçmektedir.

 İstediğimiz her türde, aradığımız şıklık seçeneklerinde onlarca farklı düğün davetiyesi ile karşılaşacağımız İnci Davetiye, bizlere gerçekten de büyük bir memnuniyet hissi yaşatmaktadır. Hem uygun fiyatlandırma hem de fiyatlandırmaya rağmen çok üst seviyelerde davetiyeler üretmekte ve satışa sunmaktadır.

Düğünlerinizde Nadide Bir Mutluluk, İnci Davetiye!

Davetiye seçiminiz içinize sindikten sonra ve gerekli içerikler hakkında da emin olduğunuzda alışveriş yapma hususunda da hiçbir kuşku duymanıza gerek yoktur. İnci Davetiye bu konuda oldukça disiplinli olmanın yanı sıra güvenlik kısmında da oldukça hassastır. Müşteri memnuniyetini bu denli ön planda tutarlarken sizlerin mağdur olmanız da isteyecekleri en son şey bile sayılmamaktadır.

Hızlı kargo hizmeti ile sizde beraber ücretsiz teslimat içeriği de barındıran marka, aynı zamanda yurt dışında da ürettiği ürünlerini satma imkanına sahiptir. Bu noktada da kendilerini yükseklere taşıyan, elbette ki var olan disiplinleri ve özverili çalışmalarıdır.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir