Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yerel Haberler
  4. »
  5. TÜRKAN ŞORAY UZUN BİR ARADAN SONRA ÜSKÜDAR’DA SEVENLERİ İLE BULUŞTU

TÜRKAN ŞORAY UZUN BİR ARADAN SONRA ÜSKÜDAR’DA SEVENLERİ İLE BULUŞTU

admin admin -
11 0

Üsküdar Belediyesi sosyal ve kültürel aktiviteleri kapsamında 24 Kasım Cuma günü saat 20.30’da Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde ‘Pelin Çift ile Yeşilçam Söyleşileri’ programı başladı. Her ay bir konuğun katılacağı söyleşinin bu hafta ki ilk konuğu Türk sinemasında “Sultan” lakabıyla anılan büyük aktris Türkan Şoray’dı.

Konuyla ilgili tüm görseller için; https://we.tl/if7MQqrg0D

Üsküdar Belediyesinin düzenlediği ‘Pelin Çift ile Yeşilçam Söyleşileri’ programının ilk konuğu yılların eskitemediği güzelliği ve zarafeti ile Türkan Şoray’dı. Türkan Şoray yeşilçam anılarını anlattığı söyleşi renkli görüntülere sahne olurken, söyleşiye katılan konuklar Türkan Şoray’la fotoğraf çektirme imkanı yakaladılar. Söyleşiye katılan konuklar Türkan Şoray’la beraber nostalji dolu bir akşam geçirdi.

Uzun bir aradan sonra sahnede olduğu için duygulanan Türkan Şoray sanat hayatının detaylarını aktarırken “ Kamera önündeki hayat bana daha gerçek geliyordu. Hayatta beni yaşama bağlayan en büyük önceliğim sinema oldu. Mesleğime hala çok aşığım, kamera önünü çok özledim” dedi

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir