Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Güncel
  4. »
  5. Turkish Ivy, yeni sezonda da iddialı!

Turkish Ivy, yeni sezonda da iddialı!

haber haber -
12 0

Türk ve Dünya mutfağının seçkin lezzetlerinden oluşan menüsü ile Fethiye, Hisarönü’nde 2004 yılından beri aralıksız hizmet veren restoran aynı zamanda Vejetaryen, Vegan ve Glütensiz tercih edenler için de harika bir seçenek.

Emeklerinin ve mesleğindeki titizliğinin karşılığını dünyanın dört bir yanındaki müdavim müşterilerinden gelen ‘tebrik ve teşekkür’ geri dönüşleri ile alan Ferhat Korkmazoğlu ve ekibi misafirlerini özveri ve güleryüzle karşılıyor. Memnuniyet odaklı çalışma prensibi ile yoğunlukla İngiliz misafirlerini ağırlayan Turkish İvy’de Desti Kebabı (testi içinde pişen lokum kıvamında etler, sunum aşamasında testi kırılarak ikram ediliyor), İngiliz Kahvaltısı ve Seydikemer’deki çiftliklerinin ürünü olan etlerin lezzetini mutlaka denemelisiniz…

Size kendinizi hem evinizde, samimi aile ortamında hissettiren hem de profesyonel restoran hizmeti vererek samimiyet ile kusursuz hizmet anlayışını harmanlayan Turkish Ivy, seçkin ve iddialı menüsü eşliğinde lezzet şöleni yaşatıyor.

Mekan ile ilgili güncel bilgiler, görsel ve iletişim için instagram, facebook ve google sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.

instagram/turkishivyhisaronu

https://instagram.com/turkishivyhisaronu?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir