Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yerel Haberler
  4. »
  5. Türkiye İhracatçılar Meclisi’nden Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB)’ne Özel Ödül!

Türkiye İhracatçılar Meclisi’nden Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB)’ne Özel Ödül!

admin admin -
9 0

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), Türkiye’nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı Araştırması’nın sonuçlarını ödül töreniyle açıkladı. Törende, TSPB’ye katkılarından dolayı özel ödül verildi.

 

 

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM)’nin, Ekonomi Bakanlığı’nın katkılarıyla 15 Aralık 2017 tarihinde düzenlediği ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Maliye Bakanı Naci Ağbal ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin katıldığı törende, Türkiye’nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı ödüllendirildi. 2016 yılı hizmet ihracatına göre ödül almaya hak kazanan kurumların açıklandığı törende, TSPB’ye araştırma kapsamında finans alanındaki kurumların belirlenmesindeki katkılarından dolayı özel ödül verildi. TSPB Genel Sekreteri İlkay Arıkan, ödül plaketini TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi’den aldı.

 

TSPB Başkanı İlhami Koç, TİM tarafından verilen ödüllerin finans sektörü açısından önemini şu sözlerle vurguladı: “TİM’in başlattığı bu girişim kuşkusuz hizmetler sektörünün cari işlemler dengesi üzerinden ülkemiz ekonomisine katkısını daha net şekilde ortaya koyması için büyük fayda sağlıyor. Öncelikle bu girişim için TİM’in çabasını yürekten kutluyorum. Ayrıca, bu yıl finans sektörünün de bu çalışmaya daha detaylı dâhil edilmesinden ötürü duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Bir ekonomideki kaynakların etkin kullanımı için kritik rol üstlenen finans kesiminin üretimini kamuoyu nezdinde daha görünür kılması bizler için çok değerli.”

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir