Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Teknoloji
  4. »
  5. Video Dijital ile Sektörel Çözümler

Video Dijital ile Sektörel Çözümler

haber haber -
14 0

Videodijital.com, merkezi İstanbul’da bulunan %100 yerli sermaye ile kurulmuş profesyonel canlı yayın ve video ekipmanlarını online ve mağazasından satan bir kuruluştur. Videodijital.com, sektörel sivil toplum derneklerindeki görevleriyle sektör gelişimi vizyonu, teknolojiyi ve pazar değişimlerini hızlıca uygulayarak distribütörün ve müşterilerinin en üste seviyede fayda sağlamasına imkan tanımaktadır.
Videodijital.com Sony, Canon, Nikon, Panasonic, GoPro, DJI, Saramonic, vMix, Amerion , Blackmagic , Konvision,   Manfrotto , Saramonic , Zhıyun , LiveU , Sennheiser , Lilliput , BirdDog , CVW , Rotolight ve AsalLight markalarının yetkilisi satıcısıdır.
Videodijital.com’dan, dünya çapında yer edinmiş onlarca markayı, binlerce ürünü inceleyip, karşılaştırıp en uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.
Videodijital.com’un sloganı ve bakış açısı “Doğru Ürün Uygun Fiyat” dır. Bu çerçevede web sitemizden ve mağazamızdan gönül rahatlığıyla satın alma yapabilirsiniz.
Videodijital.com web sitemiz güncel güvenlik sistemiyle donatılmış olup kredi kartı bilgileriniz bir veri olarak asla tutulmaz. 3D güvenli sistem ile alışverişlerinizde telefonunuza gelen SMS kodunu sadece siz görebilirsiniz. Bu güvenlik kodu ile güvenli alışveriş yapabilirsiniz. Kişisel bilgileriniz hiçbir şekilde başka kişi ve kuruluşlar ile paylaşılmamaktadır.
Bireysel müşterilerimiz olduğu gibi yerel ve ulusal TV kanalları, üniversiteler, kamu kuruluşları, belediyeler müşterilerimiz arasındadır.
Video Dijital tecrübeli satış ve müşteri memnuniyeti ekibiyle her zaman bir tık uzağınızdadır.
Bizi daha yakından tanımak isterseniz her zaman şirketimize’de bekleriz. Sizleri ağırlamaktan onur ve mutluluk duyarız.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir