Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Güncel
  4. »
  5. Web barındırma ve Sunucu hizmetleri nelerdir ? Onsra Hosting

Web barındırma ve Sunucu hizmetleri nelerdir ? Onsra Hosting

haber haber -
15 0

Web barındırma ve Sunucu hizmetleri nelerdir ? Onsra Hosting

Sunucu hizmetleri bir bilgisayar ağı üzerinden sağlanması görevlilerin farklı bilgisayarlar arasında dağıtılmasına ve bunların birden fazla son kullanıcının bağımsız olarak erişe binmesini sağlayan bir konsept olan istemci-sunucu modeline dayanan hizmetlerdir.

Sunucular bir ağı yönetmek dosya veya Uygulama paylaşımı yapma veri tabanı barındırmak web sayfaları ile e-posta barındırmak gibi farklı amaçlarla kullanılabilmektedir. Serverlar aslında evlerimizde kullandığımız bilgisayarlara benziyor gibi gözükse de çalışma şekilleri asla aynıdır diyemeyiz.

Uygun Fiyatlı Web Hosting

Onsra Hosting merkezi olarak uygun fiyatlı web hosting hizmetlerimizden faydalanmanız ve hosting avantajlarından sitenizi faydalandırmanız için Onsra Hosting olarak sizlere gerekli desteği sağlamaktayız.

 Hosting diğer bir adı ile barındırma hizmeti olarak karşımıza çıkmaktadır. Bir web sitesinde yayınlanmak istenen sayfaların resimleri ve dökümanların internet kullanıcıları tarafından erişebileceği bir Bilgisayar ortamında tutulmasına hosting hizmeti denilmektedir. Fiyat performans hosting konusunda tamamen rekabetçi ilerlemekte ve müşterilerime memnuniyete henüz seviyede tutularak bu hizmet en uygun fiyat politikası ile oluşturulmaktadır.

Domain Nedir Ne İşe Yarar?

Domain iyi şekilde seçildikten sonra Web sitesinin performansını olumlu yönde etkileyebilecek önemli kriterdir. Domainler olmasa herkes ip adresi kullanmak zorunda kalırdı. Hayatımızı kolaylaştırmak da olan domainler kişiye özeldir. Sanal sayfanızın adı olarak geçen domain sanal araziniz in ismi olarak kabul edilmektedir. Domainler harf sembol ve sayı bütünlüğünden oluşmaktadır. Kişilerin oluşturmuş olduğu web sitelerine kolayca ilişkimi sağlayabildiği gibi daha pek çok avantajı da mevcuttur. Onsra Hosting olarak sizleri bu avantajlardan faydalandırmak için uygun fiyatlı paket satışlarımız devam etmektedir

Daha fazla bilgi almak ve Web sitenizi edinmek için www.onsraentertainment.net adresini ziyaret edin.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir