Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Abdullah Avcı’dan Olumlu Mesaj

Abdullah Avcı’dan Olumlu Mesaj

haber haber -
15 0

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı yaptığı konuşmalarda sık sık olumlu mesajlar veren ve takımının motivasyonunu en üst seviyede tutmaya gayret eden bir teknik adam. Takım olmanın gerektirdiklerini her fırsatta ifade eden teknik direktör takımına olumlu mesajlar vermekten hiçbir zaman çekinmiyor. . 1xbetm.info

Süper Lig 3. Haftasında da hız kesmeden eşleşmelerle ve maçlarla devam ederken Trabzonspor rakibi Giresunspor’u deplasmanda 1-0 yendi. Bunun üzerine Teknik Direktör Abdullah Avcı takımının yenilgisini gururla paylaştığı ‘Bir Deplasman Hikayesi’ adını verdiği videoyu sosyal medya hesabında paylaştı. Avcı’nın bu videosunu bordo-mavili takım kulübü de sosyal medya hesabında paylaşarak desteklerini göstermiş oldu.

Video Trabzonspor taraftarının coşkusunun da yer aldığı görüntülerden oluşmaktaydı. Giresunspor deplasmanına gidiş esnasında gerek taraftarın coşkusu gerek takımın motivasyonu görülmeye değerdi. Bu görüntülerde teknik direktör Abdullah Avcı’nın sözleri dikkatleri üzerine çekti.

Abdullah Avcı, “İyi takımsınız, iyi oyunculardan kurulusunuz. Hiç bir zaman hiç bir şey fark etmiyor, Trabzonspor’un olduğu her yerde kazanmak vardır. Gittiğiniz yolun farkına varın, bunu değerlendirin önemli fırsatlar var. Aile olmak çok önemli herkes bu duyguyu yaşıyor. Çok güzel duygular yaşayacağız ve yaşatacağız. Burası Trabzonspor onun için hepiniz ayağına yüreğine sağlık” ifadelerini kullanarak takımının motivasyonunun artmasını sağladı. Tüm bu motivasyon ile Trabzonspor deplasmanda olmasına karşın rakibi Giresunspor’u alt ederek evine dönüş yaptı.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir