Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Güncel
  4. »
  5. Abdülsamet Gödeoğlu

Abdülsamet Gödeoğlu

haber haber -
12 0

Abdülsamet Gödeoğlu

Abdülsamet Gödeoğlu, 23 yaşındadır ve Kahramanmaraş’ta doğmuştur. Kendisi lise eğitimini Özel Beyza Lisesi’nde almıştır. Burada geçirdiği öğrencilik döneminde başarılı ve iyi bir öğrencilik süreci geçirdi. İyi ve başarılı öğrencilik serüveninin ardından girdiği üniversite sınavında beklemediği birtakım nedenlerden dolayı mezuna kaldı.

Sonrasında ise yurtdışında eğitim alma kararı vererek mimarlık okumaya başladı. Kosova – Makedonya arasında 8 aylık bir uluslararası üniversite macerası oldu. Ardından ise istediği şeyin bu olmadığına karar vererek çocukluk hayallerinin peşinden gitme kararı aldı.

Beyken Üniversitesi’nde Radyo Televizyon ve Sinema bölümüne başladı. Bu bölümde daha iyi bir öğrencilik süreci geçirmeye başladı ve gerçek hayalinin peşinde emin adımlarla ilerledi. Kendisinin hayali ise sevilen ve örnek alınan bir insan olarak iz bırakmaktır.

Sinema Sektöründe Planları

Abdülsamet Gödeoğlu’nun sinema sektörüne yönelik gelecek planları oldukça parlak. Henüz 23 yaşında olan genç isim şimdiden başarılarının hayallerini kuruyor. Kendisi her zaman halkın içinden geldiğini ve zamanında ticaret ile uğraşmasından dolayı çok fazla insan ile tanıştığını belirtiyor. Aynı zamanda birçok farklı yeri de gördüğünü ekliyor.

Bu doğrultuda da birikimlerini sinema sektörüne aktarmayı planlıyor. Sinema sektöründen etkilenmesinin nedeni olarak ise Barış Akarsu’nun 2007 yılında Yalancı Yârim dizisinde oynadığı Tarık Tekelioğlu rolünü gösteriyor. Kendisi isminin baş harfleri olan ASG ile kendi tarzını yansıtmayı başarıyor.

İnstagram =sametgodeoglu

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir