Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Güncel
  4. »
  5. Adana Demirspor’da Yıldız Rüzgarı!

Adana Demirspor’da Yıldız Rüzgarı!

haber haber -
15 0

Adana Demirspor’da Yıldız Rüzgarı!

Yeni dönem hazırlıkları içerisinde olan Adana Demirspor aynı zamanda içerisine girdiğimiz transfer döneminde de oldukça etkin adımlar atmaya devam ediyor. Kendisinden beklenildiği üzere oldukça ses getirecekler hamleler üzerine yoğunlaşan Adana Demirspor, ayrıca kendi bünyesine dünya yıldızlarını da toplamayı sürdürüyor. Bu konuda herkesin dikkatini çeken ve transferleriyle oldukça güçlü bir ekip kurmaya devam eden Adana Demirspor bu konudaki başarılarını da net bir şekilde gösteriyorla

En son Belhana Ve Baloteli ile gündem olan Adana Demirspor bu sefer de transfer süreci içerisinde Brezilyalı bir yıldız ile anlaşma yapma yolunda ilerlemelerini devam ettiriyor. Brezilyalı yıldız David Luiz ile prensip şeklinde anlaşmalarını yapan Adana Demirspor kendini göstermeye de güçlü hamleler ile devam ediyor.

Adana Demirspor Ve David Luiz!

Transfer süreci içerisinde dünya yıldızlarından bazıları ile anlaşma sağlayan Adana Demirspor şimdi ise David Luiz ile anlaşma yolunda. Beklenilen üzerine iki yıllık bir sözleşme yapılacağı düşünüldüğü gibi Adana Demirspor bu konuda oldukça etkin bir şekilde hamlelerini sürdürüyor.

Prensip olarak anlaşmaları sürdürülen bu transferin ilerleyen günler içerisinde de resmileştirilmesi düşünülüyor. Net tarih tam olarak bilinmiyor olsa da ünlü futbolcunun Adana Demirspor bünyesine katılacak olması haberi bile takımın taraftarları içerisinde büyük bir heyecan dalgası yayılmasına neden oldu. Gelişmeleri an an takip edilecek olan bu transferin takipleri de yapılmaya devam ediliyor.

https://ucansupurgedernegi.com

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir