Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Guncel
  4. »
  5. Ajans180 Nedir? Ne İş Yapar? Resmi Yayıncı Ajansı Ajans180

Ajans180 Nedir? Ne İş Yapar? Resmi Yayıncı Ajansı Ajans180

haber haber -
13 0

Ajans180 Nedir? Ne İş Yapar? Resmi Yayıncı Ajansı Ajans180

2016 yılında Rize’de kurulan ajansımız; Bigo Live, Livu, Azar, Tango, Süperlive ve daha pek çok yayıncı uygulamanın resmî ajansıdır. Görüntülü sohbet uygulamaları ile web sitemiz üzerinden aldığımız kayıtlarla haftalık kazançlar kazandırıyoruz. Ajans180,  müşterilerinin memnuniyeti ve projelerinin başarısıyla kendini kanıtlamış ve işletmenizi internette var edebilecek tüm çözümleri en iyi biçimde sunan dönüşüm odaklı bir dijital ajans markasıdır.. Dijital dünyada 10 yılı aşkın süredir hizmet veren tecrübeli bir ekipten oluşmaktadır. Ekibimiz Dijital Pazarlama konusunda işletmeniz için özel çözümler üreterek web siteniz ve sosyal medya hesaplarınız gibi dijital varlıklarınızın yerelde veya dünyanın herhangi bir yerinde  ilgili daha fazla insanla buluşmfasını sağlayabilir.

Livu yayıncı olmak için Ajans180‘e başvurabilir ve  Ajans180ile birçok başarıya imza atabilirsiniz. En iyi Livu ajanslarından birisi olan bu ajans uzun zamandır bu sektörde başarılı bir noktaya ulaşmıştır.

Ajansımız, internetten daha fazla müşteri edinmenizi sağlamak, kurumsal prestijinizi arttırmak ve rakiplerinizi geride bırakmak için; Akıllı Web Tasarımından, Arama Motoru Optimizasyonuna (SEO), Sosyal Medya Yönetiminden, Online Reklam Yönetimine kadar tüm hizmetleri entegre sunup başarıya ulaşmanızı sağlar.

Ajansımız olarak  internetin gücü ile işletmenizi geliştirmek için kullanılacak stratejik yöntemler, dijital dönüşüm sürecinde yapılması gerekenler, analiz, optimizasyon ve diğer konularda size yol gösterir. Markanızı dijital dünyada var edebilecek tüm çözümleri sunar böylece entegre ve senkronize işleyen proje daha hızlı ve etkili ilerler.

Dijital Pazarlama konusunda rakiplerinizle çalışmaz. Sizi ajansa mecbur bırakmaz, dijital hesaplarınızın yönetim yetkisini alır fakat sahipliği size bırakır, kontrol sizde olduğundan memnun kalmadığınız da çalışmak zorunda kalmaz ve projenize hiç hız kesmeden kaldığı yerden devam edebilirsiniz.Ajansımız, bilgi ve tecrübesine güvenir, şeffaf ve net davranır, teknik terimlerle kafanızı karıştırmaz. analiz eder, tasarlar, uygular, yönetir ve raporlar. İşletmeniz de gerçekleşen etkileşimlerle raporları karşılaştırır. İşletmenizin gelişimi için sizinle birlikte bir parçanız gibi çalışabilir.

Herkese uyan tek bir felsefeye inanmıyoruz. Her şirketin koşullarının biraz farklı olduğunun farkındayız, bu nedenle SEO ve PPC pazarlama planımızı şirketinizin bireysel hedeflerine ve bütçesine göre uyarlarız. Sağladığımız kalite benzersizdir ve doğru şekilde test etmeden asla çözüm veya hizmet sunmuyoruz. Sunduğumuz her şeyin müşterilerimizin beklentilerini karşıladığından emin olmak için titiz bir kalite kontrol sürecimiz var. Danışmanlarımız, 10 yılı aşkın bir süredir dijital pazarlama sektöründeydiler ve sadece Türkiye değil, küresel markalarla da çalıştılar. Deneyimli kıdemli ekibimiz, görevimiz boyunca sizinle yakın işbirliği içinde çalışır. Önerilen ve mevcut müşterilerimizle kusursuz iletişim için 24 saat çalışan bir müşteri destek ekibimiz var. Hizmetlerimizle ilgili soru sormak, yeni projeleri tartışmak için bu ekiple her zaman iletişime geçilebilir.

Reklamlarınızı yayınlayabileceğiniz ağ 2 milyondan fazla web sitesi, video ve uygulamadan oluşur. Görüntülü Reklam Ağı’nı kullanarak dünya genelindeki İnternet kullanıcılarının %90‘ına ulaşabilirsiniz. Çeşitli boyutlarda, zengin görseller oluşturabilir, hedef kitlenizin dikkatini çekebilirsiniz. Bu bannerları işletmenizle alakalı olabilecek haber siteleri, blog siteleri ve diğer sektörel sitelerde yayınlayabilirsiniz. Görüntülü Reklam Ağı ile reklamlarınızı belirli bir içerik (“lüks yaşam tarzı” veya “hurriyet.com.tr” gibi), belirli bir kitle (“genç anneler” veya “yeni bir ev satın almak isteyen kullanıcılar”), belirli bir konum veya bir çok hedefleme yöntemi kullanarak gösterebilirsiniz.

Yeniden pazarlama, web site ziyaretçilerinizin, ziyaret ettikleri diğer web sitelerinde reklamınızın yeninden gösterilmesini sağlar. Yeniden pazarlama sayesinde marka bilinirliğiniz, reklam kampanyalarınızın etkisi ve satın alma oranları artış gösterir. Yeniden pazarlama, web sitenizi ziyaret etmiş veya mobil uygulamanızı kullanmış olan kullanıcılara reklam göstermenizi sağlar. Örneğin, yeniden pazarlama web sitenizden hiçbir şey satın almadan ayrılan kullanıcılara farklı cihazlarında alakalı reklamlar göstererek bu kullanıcılarla tekrar bağlantı kurmanıza yardımcı olur.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir