Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Amcanın Yeri Melekler hayırsever kimliğiyle ön plana çıkmaya devam ediyor !

Amcanın Yeri Melekler hayırsever kimliğiyle ön plana çıkmaya devam ediyor !

haber haber -
10 0

İşletmeciliği Mehmet Bozkurt’a ait olan Amcanın yeri melekler, sokaktaki hayvanlar ve ihtiyaç sahiplerine yardımlarını sürdürmeye devam ediyor.

Bugüne kadar sayısız yardıma imza atan işletme, barınaktan tutun kedi evlerine, mamadan tutun sahiplendirmeye kadar bir çok alanda sokak dostlarının yanında oluyor. Ayrıca ihtiyaç sahiplerine gerek maddi gerekse erzak olarak yardımda bulunan hayırsever, kafeden elde ettiği gelirin %10’luk kısmını bu tarz işlere ayırıyor.

Sadece bununla sınırlı kalmayıp, bu zamana kadar bir çok kişiye okumasında yardım ederek okulunu tamamlamasını sağlamıştır. Kendisinin bu şekilde ilerleyişini, aldığı dualara bağlayan işletmeci bu yardımlarını ömrünün sonuna kadar yapacağını belirtiyor. Kapısına giden kimseyi bugüne kadar geri çevirmeyen Mehmet Bozkurt, bugüne kadar bir çok müşterisi tarafından baba ve amca olarak seviliyor.

Adana Kurttepe bölgesinde bulunan Amcanın Yeri Melekler’e daha önce gitmediyseniz, uğrayıp eşsiz ev yemekleri ve dünya yemeklerinin tadına bakabilir, yemekten sonra kahve keyfi yaparak aynı zamanda fal baktırabilirsiniz. Ayrıca canlı fal hizmeti sunan işletmeye 0 (532) 797 36 50 numaralı telefondan ulaşarak istediğiniz falı türkiye ve avrupadan baktırabilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir