Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Teknoloji
  4. »
  5. Android için Car Parking

Android için Car Parking

haber haber -
18 0

Android için araç park etme oyunlar arayan kullanıcılar için harika bir tercih. Car Parking Multiplayer araba park etme ve sürüş oyunudur. Oyun içerisinde yalnız değilsiniz binlerce oyuncu sizi bekliyor olacak.

Car Parking Multiplayer 4.7.0 MOD APK indir

Car Parking Multiplayer 4.7.0 apk, oyunun ilk serisidir. Android yarış oyunlarını seven ve takip eden kullanıcılar tarafından çok beğenilmiştir. Bu yüzden indirfullapk.com sitesi editörleri oyunun hileli apk dosyasını hazırlamıştır. Bu dosya ile oyun içerisinde parasız alışveriş yapabilirsiniz.

Car Parking Multiplayer MOD APK

Binerce oyuncu sizleri oyunda bekliyor. Oyuncularla oyun içerisinde konuşabilir ve yazışabilirsiniz. Araç sürerken dikkat etmelisiniz çünkü oyun içerisinde yer alan adminler sizi oyundan uzaklaştırabilir. Diğer araçlara karşı dikkatli olmalısınız ve trafik kurallarına uymalısınız.

Car Parking Multiplayer 4.7.0 Hileli MOD APK

Bir çok araba modu ile gerçek yarışlara katılabilirsiniz, oyun akaryakıt istasyonlarına kadar düşünülmüş bu yüzden çok beğeniliyor. Arkadaşlarını bu oyuna dahil edebilirsin. Arabaların tüm parçalarını kendin özelleştirebilirsin. Tüm motor ayarları mevcut.

Car Parking Multiplayer 4.7.0 Para Hilesi

Tüm sürüş zorluklarını yaşayacağınız ve deneyimleyeceğiniz harika oyun burada. Araç park oyunları arasında oynadığım ve beğendiğim oyunlar arasına girdi. Hileli APK ile oyunu sonuna kadar oynadım desem yeridir. Araç kilitleri açık olduğu için kafama göre takıldım. Rakipler ağzı açık bir şekilde beni izledi.

Car Parking Araç Hileli APK sayesinde her zaman bir adım öndeydim. Sizde benim gibi oyunun keyfini sürmek isterseniz sitemizden APK dosyasını indirin, takıldığınız yerleri bana sorabilirsiniz.

Kaynak: https://www.indirfullapk.com/car-parking-multiplayer-4-7-0/

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir