Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yerel Haberler
  4. »
  5. Bilgievi öğrencilerinden Başkan Kartoğlu’na nezaket ziyareti

Bilgievi öğrencilerinden Başkan Kartoğlu’na nezaket ziyareti

admin admin -
13 0

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Başakşehir Bilgievlerinden hazırlanarak, Başakşehir Güzel Sanatlar Lisesi’ni kazanan Melisa Melis Yücal’a çello hediye etti.

Başakşehir Belediyesi Bilgievleri’nin resim, müzik bölümlerinde okuyan öğrenciler Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu. Bilgievi öğrencileri Başkan Kartoğlu’na kendi yaptıkları portresini hediye etti.

Bilgievi yönetici ve öğretmenlerinin eşlik ettiği ziyarette, bilgievleri arasında düzenlenen ‘Bir hayalim var’ konulu yarışmada dereceye giren öğrenciler ile kurumda müzik eğitimi alarak başarı kazanan genç müzisyenler katıldı. Bilgievi öğrencilerinin ziyaretinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Başkan Kartoğlu, kendisine portresini hediye eden öğrencileri tek tek tebrik ederek fotoğraf çektirdi.

Şahintepe Bilgievi’nde 7 yıldır keman eğitimi alan ve bu senede Başakşehir Güzel Sanatlar Lisesi Çello Bölümünü kazanan Melisa Melis Yücal, Başkan Kartoğlu ve arkadaşlarına solo bir performans sergiledi. Başarılı öğrencinin performansına hayran kalan Kartoğlu, Yücal’ı tebrik ederek kendisine çello hediye etti.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir