Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Guncel
  4. »
  5. BMW i7’nin yeni teaser görseli

BMW i7’nin yeni teaser görseli

haber haber -
11 0

BMW, dünyanın en büyük otomobil üreticileri arasında yer alıyor. Şirket, kullanıcılarına sunduğu performanslı ve yüksek kaliteli araçlarıyla çok seviliyor. Bu sayede dünya genelinde iyi satış rakamlarına ulaşabiliyor.

BMW, elektrikli otomobiller ilgili birçok adım atıyor. Şirket teker teker içten yanmalı motorlara sahip otomobillerinin elektrikli versiyonlarını piyasaya sürüyor. Buna ek olarak tamamen elektrikli altyapıya sahip otomobiller de bizlerin karşısına çıkıyor. Şirketin en üst sedan otomobili olarak konumlanan 7 Serisi’nin elektrikli versiyonu olan BMW i7, yeni teaser görseliyle karşımıza çıktı.

BMW i7, şirketin lüks sedanın elektrikli versiyonu olarak bizlerin karşısına çıkıyor. Bildiğiniz gibi şirket, mevcut modellerinin başına “i” takısını ekleyerek onları elektrikli olarak tanıtıyor. i7 de bu modellerden biri. Yeni elektrikli otomobil haftaya bugün bizlerin karşısına çıkacak. Tanıtımdan önce bizleri heyecanlandıran yeni bir teaser görseli yayınlandı.

Böbrek tasarımların etrafını tamamen kaplayan ince LED şeritler BMW i7 modelinde ilgi çekmeyi başarıyor. Zira bu LED şu anda Rolls-Royce modellerinde kullanılıyor ve geceleri araca farklı bir hava katıyor. Büyük ihtimalle bu tasarım ilerleyen zamanlarda tanıtılacak BMW modellerinde de kullanılacak. Ana far grubunda da değişikler yaşanacak.

Ana far grubunda aynı XM ve X7 modellerinde gördüğümüz parçalı tasarıma yer verilecek. Bu sayede i7 rakiplerine kıyasla daha şık ve daha sportif gözükecek. Aracın tüm detayları 20 Nisan tarihinde belli olacak

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir