Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yerel Haberler
  4. »
  5. Burseya Dağı operasyonu… Bugün 9. gün!

Burseya Dağı operasyonu… Bugün 9. gün!

admin admin -
12 0

Afrin’e Zeytin Dalı Harekatı’yla ilgili olarak TSK’dan 9. günde son dakika açıklama geldi. TSK’nın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “Gece süresince 37 PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütü mensubu etkisiz hale getirilmiştir. Harekâtın başlangıcından itibaren etkisiz hale getirilen terörist sayısı 484 olmuştur” denildi.

ÇATIŞMA ANLARI CANLI YAYINDA GÖRÜNTÜLENDİ! HEDEFLER BÖYLE BOMBALANDI

Yoğun çatışmaların yaşandığı Burseya Dağı’nın bombalanma anı Habertürk TV canlı yayınında görüntülendi. Kara birliklerinin Burseya Dağı’ndaki terör hedeflerini vurma anı, görüntülere net bir şekilde yansıdı.CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: KOMUTAN, ‘BİRAZ SONRA BURSEYA TEPESİNİ DÜŞÜRECEĞİZ’ DEDİ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çorum’da son dakika Afrin’e Zeytin Dalı Harekatı açıklamasında bulundu. Erdoğan, “Komutanla görüştüm, ‘İnşallah, biraz sonra Burseya tepesini düşüreceğiz’ dedi” diye konuştu.

BURSEYA DAĞI’NDA MEVZİDEKİ ÇATIŞMA ANI, CANLI YAYINA YANSIDI

DHA muhabiri, Burseya Dağı’ndaki mevziden son gelişmeleri canlı yayında aktardı. Bölgedeki çatışma sesleri de yayına yansıdı.

BURSEYA DAĞI’NDA ŞİDDETLİ ÇATIŞMALAR YAŞANIYOR

AA’nın aktardığına göre, Zeytin Dalı Harekatı’nda Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) ile terör örgütü PYD/PKK arasında Afrin’in kuzeydoğusundaki stratejik Burseya Dağı’nda şiddetli çatışmalar başladı.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir