Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. En Uygun Xiaomi Mi Smart Kettle Pro Su Isıtıcısı

En Uygun Xiaomi Mi Smart Kettle Pro Su Isıtıcısı

haber haber -
15 0

Bluetooth 4.0 BLE bağlantısı ve Android ve iOS uyumluluğu ile uzaktan komut sağlayan akıllı kettle ile su ısıtmak oldukça kolay ve zahmetsiz bir işe dönüşmektedir. Uzaktan komutun yanı sıra 12 saate kadar kalan ısı tutabilme özelliği de tekrar tekrar su ısıtma sorununu kullanıcılarına yaşatmamaktadır. Akıllı kullanıcıların akıllı kettlesi olan Xiaomi MiJia Bluetooth Kettle Akıllı Su Isıtıcı, hızlı kaynatma özelliği ile de kullanıcılarını sıcak su bekleme derdinden de kurtarmaktadır.

Yüksek kalite GB9684 standardına bağlı 304 paslanmaz çelik kaplama olması onu pek çok kettleden ayıran bir diğer özelliğidir. Bu özellik sayesinde kaynayan sıcak suyun zamanla oluşturabileceği bozulma ya da kırılma riskini de en aza indirmektedir. Akıllı derece kontrolü ile sadece açma ya da kapama işlemi için değil sıcak suyu hangi derece ile ısınmasını istediğini ayarlayabilecek olan Xiaomi MiJia Bluetooth Kettle Akıllı Su Isıtıcı kullanıcıları; Bluetooth bağlantısı ile mobil uygulama üzerinden kullanım sağlamaktadır. Olası bir problem ya da başka bir sorun için özel güvenlik önlemleri alan Xiaomi mühendisleri; Xiaomi MiJia Bluetooth Kettle Akıllı Su Isıtıcı kullanıcılarına, özel güvenlik önlemleriyle sorunsuz kullanım sağlamaktadır. 1.5L su depolama özelliği ile kalabalık yerlerde de (geniş aileler, iş ve çalışma ortamları, kafe, okullar…)  tercihen ilk sıralarda yer almaktadır. Shibaura derece sensörü ile derece kontrolünü kendi kendine sağlayan Xiaomi MiJia Bluetooth Kettle Akıllı Su Isıtıcı, kullanıcılarını bu yönden uyararak olası bir ısı aşımından kaynaklı olabilecek sorunlarında önüne geçmektedir.

Xiaomi MiJia Bluetooth Kettle Akıllı Su Isıtıcı, Strix termostattır. Yani sağlayan Xiaomi MiJia Bluetooth Kettle Akıllı Su Isıtıcı kullanıcıları; mobil uygulaması üzerinden dilediği sıcaklığa ayarlayabildiği kettle ile sadece su kaynatmak dışında da  belirlenen derecelere ısıtma ve termostat özelliği sayesinde 12 saate kadar da suyun sıcak kalmasını sağlamaktadır.

Xiaomi üretimi olan bu MiJia kettle, adından ve özelliklerinden de  anlaşılacağı gibi akıllı bir su ısıtıcısı olarak oldukça dikkat çekmektedir. Pek çok kullanıcının dikkatini çekmekte olan bu kettle özellikle de kullanıcıların  istediği derecede su ısıtabilmesi , aynı zamanda hızlı ısıtma özelliğiyle normal su ısıtıcılara göre daha hızlı bir şekilde su kaynatma işlemi yapabilmesi yönüyle ilk tercih nedeni olmaktadır.

Kaynak: https://www.irismostore.com/urun/xiaomi-mi-smart-kettle-pro-su-isiticisi

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir