Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Güncel
  4. »
  5. Eyfel Kulesine Gitmek Zor Olabilir ama Pastasını Yiyebilirsiniz!

Eyfel Kulesine Gitmek Zor Olabilir ama Pastasını Yiyebilirsiniz!

haber haber -
13 0

Eyfel Kulesine Gitmek Zor Olabilir ama Pastasını Yiyebilirsiniz!

Dünyayı gezme hayalleri kurduğunuz sevgilinize bu hayale yakışacak bir pasta almak istiyorsunuz ve nereye başvuracağınızı bilmiyorsanız, Pastamburada size en uygun seçenek olabilir. Sitedeki butik pasta seçeneklerine göz atabilir ve karşınıza çıkan Eyfel kulesi temalı pastaya hayran olabilirsiniz.

Eğer güzel görünüme sahip ve aynı zamanda lezzetli pastalar istiyor ve hayalinizdeki pastayı elde etmek için pastane pastane dolaşmak istemiyorsanız, Pastamburada adresine bir göz atmak yerinde bir karar olacaktır.

Hayalinizdeki Pasta Gerçeğe Dönüşsün

               İnsanların hayalinde farklı kutlamalara yönelik farklı pastalar olabilir. Sevgilinize ya da eşinize alacağınız bir pastada, birçok kalp figürü ya da bir gelin ve damat figürü olmasını isteyebilirsiniz. Bu seçeneklerin hepsi, butik pastalar kategorisinde karşınıza çıkacaktır. Sipariş sırasında pastalardaki detayları değiştirebilirsiniz.

               Tabi çok farklı temalardaki pasta seçeneklerinden de yararlanabilirsiniz. Süper kahraman ve aksiyon figürlerinin kullanıldığı lezzetli pastalar, prenses figürlerinin kullanıldığı pastalar ya da özel temalı diğer pasta seçenekleri sevdiklerinizi mutlu etmenizi ve özel günleri unutulmaz günler haline getirmenizi sağlayabilir. Örneğin bebek pastası için Pastamburada’nın bebek pastalarına buradan ulaşın!

Pastalar, sizin istediğiniz şekilde hazırlanacak ve karşısında muhteşem bir pasta gören eşinizin ya da sevgilinizin mutluluğuna mutluluk katılacaktır. Sadece bu tip kutlamalar için değil, mezuniyet, doğum günü, iş yemekleri vb. birçok kutlama için çeşit çeşit butik pasta seçeneği Pastamburada tarafından sunulmaktadır. Ayrıca, daha klasik bir pasta istiyorsanız, hazır pasta seçeneklerine göz atabilir ve fıstıklı, çikolatalı, meyveli pastalar da sipariş edebilirsiniz.

Sipariş Ne Zaman Teslim Edilir?

Butik pastaların siparişini iki gün, hazır pastaların siparişini bir gün önceden vermeniz gerekmektedir. Siparişlerin teslim edileceği gün pastanız hazırlanmaya başlanacak ve size taze bir şekilde – ücretsiz kargo avantajıyla teslim edilecektir.

İstanbul’un her iki yakasına da teslimat yapılmakta ve kargo ücreti alınmamaktadır. Eğer siz de özel bir pasta ile doğum günü kutlamasını, sevgililer günü kutlaması, bir mezuniyeti ya da iş yemeğini daha özel bir hale getirmek istiyorsanız; Pastamburada adresindeki butik pasta seçeneklerine bir göz atın ve hayallerinizdeki pastaya kavuşma şansınızı artırın. Pastamburada’ya bu bağlantıdan hemen ulaşın!

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir