Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Güncel
  4. »
  5. Mirasımız Derneği Genel Başkanı Muhammed Demirci: Kudüs için slogandan öteye geçmemiz lazım!

Mirasımız Derneği Genel Başkanı Muhammed Demirci: Kudüs için slogandan öteye geçmemiz lazım!

haber haber -
10 0

Mirasımız Derneği Genel Başkanı Muhammed Demirci: Kudüs için slogandan öteye geçmemiz lazım!

Mirasımız Derneği Genel Başkanı Muhammed Demirci Gazeteci Eren Talha Altun’a yaptığı açıklamalarda şunları kaydetti;

Biz dünya Müslümanları  Kudüs mücademizde Filistin halkını tek başlarına bırakmayacağız diyen Mirasımız Derneği Genel Başkanı Muhammed Demirci, “Tarih boyunca dünya Müslümanları Kudüs’ü, Mescid-i Aksa’yı korudu. Dünya Kudüs Günü’ münasebetiyle Kudüs’ü gündem yapacağız.

“Kudüs ve Mescid Aksa’yı her zaman gündem yağacağız”

“Biz dünya Müslümanları Filistin halkını bu mücadelede tek başlarına bırakmayacağız. Kudüs ve Mescid Aksa’yı her zaman gündem yapacağız, onlarla birlikte olduğumuzu her zaman hissettireceğiz.” diye konuştu.

Kudüs Haftası münasebetiyle açıklamalarda bulunan Mirasımız Derneği Genel Başkanı Muhammet Demirci, şunları kaydetti;

“Siyonistler, Mescid-i Aksa’yı ikiye bölme peşindeler. Mescid-i Aksa’yı herkese açık bir park olarak görüyorlar, bunun için de Allah’ın etrafını mübarek kıldığı o bölgeyi ikiye bölerek amaçlarına ulaşmayı kolaylaştırmak istiyorlar.  Müslümanlar Mescid-i Aksa’ya sahip çıktıkları sürece Yahudilerin Kudüs’ü İslamsızlaştırma çalışmaları boşa çıkacak.

Her birimizin Kudüs ve Mescid-i Aksa için elimizi taşın altına atma zamanı.

Müslümanların Siyonistlere karşı Kudüs’e sahip çıktığını göstermeleri çok önemli. Müslümanlar Kudüs’e ne kadar çok giderlerse bu hem orada yaşayan Müslümanlar açısından moral oluyor hem de Siyonist İsrail açısından hedeflerine ulaşma noktasında sıkıntı oluyor.  Kudüs Müslümanların namusudur. Üç haremden biridir Mescid-i Aksa. Bu şuurla Kudüs’e gitmek gerek. Mirasımız Derneği Genel Başkanı Muhammet Demirci, Kudüs ve Mescid-i Aksa bilinci olan her Müslümanın, slogandan öte Kudüs için elini taşın altına koyması gerektiğini söyledi.” 

Mirasımız Derneği Genel Başkanı Muhammet Demirci, İsrail’in Kudüs ve Mescid-i Aksa üzerine kurduğu baskının bu yıl arttığını belirtti. Bu yıl Mescid-i Aksa ve Kudüs’ün tarihte görülmemiş insan haklarının yaşadığını dile getiren Muhammed Demirci, “Zulümler önceki yıllara göre arttı. Tutuklamalar, Mescid-i Aksa’ya ve çevresine yapılan saldırıların arttığını ifade etti. Demirci, Kudüs’ü ve Mescid-i Aksa’yı savunmak için herkesin ön safta yer alması gerektiğini söyledi.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir