Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Güncel
  4. »
  5. Futures İşlemlerde Açtığınız İşlemi Nasıl Kapatabilirsiniz?

Futures İşlemlerde Açtığınız İşlemi Nasıl Kapatabilirsiniz?

haber haber -
9 0

Futures İşlemlerde Açtığınız İşlemi Nasıl Kapatabilirsiniz?

Binance vadeli işlemlerin en iyi özelliklerinden birisi sözleşme vadesine bağlı olmadan açtığınız işlem emrini iptal edebilmeniz ya da pozisyonu istenilen yerde kapatabilmenizdir.

Örnek olarak Binance futures (vadeli işlem) nedir nasıl kullanılır konsunu öğrendikten sonra 40.000$’dan alınan Bitcoin 42.000$’a geldiğinde “Pozisyonu kapat” seçeneğine tıklayarak anlık fiyattan pozisyonunuzu kapatabilirsiniz. Ya da online takip ediyorsanız tersi yönde bir düşüş yaşanıyorsa ve bu düşüşün devam edeceğinden endişeleniyorsanız yine pozisyonu kapatarak az bir zararla ile işlemi kapatabilirsiniz.

Binance Futures Güvenilir mi?

Dünya çapında en çok kullanılan ve en popüler kripto para borsalarının başında olan Binance, güvenlik alanında diğer tüm kripto borsalarından çok daha güvenilir bir sitedir. Siber saldırılara karşı alınan tedbirler sayesinde borsa kullanıcılarının yaptıkları işlemlerin hacklenmesi gibi bir durumun olma ihtimali çok düşüktür. Bu güvenliğin futures işlemlerde de aynı şeklide devam ettiği için herhangi bir tehlikeli durum söz konusu olmamaktadır ya da düşük bir ihtimaldir.

Binance futures (vadeli işlem) komisyon indirim kodu ile kaydolduktan sonra binance borsası güvenilir olsa bile futures işlemlerin kendi başına riskleri bulunmaktadır. Yani kaybolma, kayıp veya çalınma durumları olmasa da işlemlerin risklerinden dolayı elinizde olan varlıkların tamamını kaybetme riski ile karşı karşıya kalınabilir. Bu sebeple eğer temel analiz ve teknik analiz ve konularında yeterli kadar bilgi sahibi değil iseniz kesinlikle vadeli işlem açmanız önerilmez.

Binance Futures’ta Nasıl İşlem Yapılır?

Binance Futures yani diğer bir ismiyle vadeli işlem yapmak aslında zor değildir. Fakat yine de tekrardan hatırlatmakta yarar vardır; “işlem yapmakta kullanacağınız varlığınızı kaybetmeniz durumunda sıkıtı yaşayacaksanız ve teknik analiz ve temel analiz konularında bilgili değil iseniz futures işlemlere başlamadan önce eğitim almanız gerekmektedir.”

Binance vadeli işlemlerde kaldıraçların sınırları bulunmaktadır. Bitcoin için X125, diğer alt coinlerde ise X75 kaldıraç oranına kadar istenilen oranda kaldıraç ayarlayarak işlem yapabilirsiniz. Fakat kesinlikle ne kadar profesyonel olursanız olun, çok fazla emin olduğunuz pozisyon ve grafiklerde bile X10’un üzerinde işlem yapmayın. Kazanmak için daha kesin bir işlem yapmak istiyorsanız kaldıraç oranınızı X3’i geçirmeyin.

Kaldıraç oranınızı ayarladıktan sonra grafik analizlerinden emin olduğunuz Bitcoin veya alt coin için short ya da long pozisyonu açabilirsiniz.

Güncel Binance Referans (Komisyon İndirimi) Kodları (Ömür Boyu Geçerli)

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz: JL3MPH7U

Binance Futures vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505

IFrame

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir