Haber Adresi – Haberadresi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Güncel
  4. »
  5. Galatasaray’da Transfer Haberleri Hız Kazandı

Galatasaray’da Transfer Haberleri Hız Kazandı

haber haber -
10 0

Galatasaray’da Transfer Haberleri Hız Kazandı

Süper Lig’de kötü bir sezon geçiren Galatasaray’da yeni sezon hazırlıkları şimdiden başladı. Kiralık olarak gönderilen Okan Kocuk, Yunus Akgün ve Emre Akbaba’nın tekrardan Galatasaray’a dönmesi planlanıyor. Bunun üzerine beklentiyi karşılayamayan Morutan ile Barış Alper Yılmaz’ın ise kiralık olarak gönderilmesi gündemdedir.

Aynı Taktik Devam Edecek

Galatasaray’da Okan Kocuk Giresunspor’ a kiralık olarak gönderilmişti. Saha içinde oldukça etkili olan ve iyi kurtarışlar yapan Okan Kocuk’un sarı kırmızılı ekibe geri getirileceği ifade edildi. Aynı şekilde Yunus Akgün Adana Demirspor’da ve Emre Akbaba ise Alanyaspor’ da oldukça iyi performanslar sergiledi. Bu sezon yer aldıkları futbol takımlarını çok iyi yerlere taşıyan Galatasaraylı futbolcuların evlerine döneceği kesinleşti.

deneme bonusu

Aynı şekilde Morutan ve Barış Alper Yılmaz’ın da deneyim kazanması için kiralık olarak takımlara gönderilmesi taktiği devam edecektir. Bu şekilde gençlere yatırım yapmak isteyen Galatasaray futbol takımı geçen sezon uyguladığı taktik ile futbolcularının gelişmesini sağladı. 

Gözden Düşmeleri Engellenmek İsteniyor

Kötü bir lig geçiren Galatasaray futbol takımında fazla görev alamayan genç oyuncular Morutan ve Barış Alper Yılmaz gelecek sezon için başka takımlara kiralık olarak gönderilecek. Bu şekilde deneyim kazanması planlanan futbolcuların daha iyi bir şekilde takıma dönmesi planlanıyor. Galatasaray’da yeni sezon için hararetli bir çalışma söz konusudur. Özellikle genç ve dinamik bir takım kurmak isteyen Galatasaray futbol kulübü bunun için elinden geleni en iyi şekilde uygulamaya koymaya hazırlanıyor. 

Formun Üstü

Formun Altı

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir